Life

Laura Cosoi, dezvăluiri despre soțul său, Cosmin, după 10 ani de relație: ”Simt că nu s-a schimbat nimic”

Laura Cosoi, adevărul despre relația cu soțul său. Ce spune despre Cosmin Curticăpean după nașterea celui de-al treilea copil.
21.12.2022 | 17:20
Laura Cosoi dezvaluiri despre sotul sau Cosmin dupa 10 ani de relatie Simt ca nu sa schimbat nimic
Laura Cosoi, adevărul despre relația cu soțul său. Ce spune despre Cosmin Curticăpean. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita actriță a făcut o serie de dezvăluiri despre partenerul de viață după 10 ani de relație. Vedeta simte că nu s-a schimbat nimic, deși au fost și unele părți neplăcute în povestea de dragoste pe care o trăiește de ani buni.

Laura Cosoi, adevărul despre relația cu soțul său. Ce spune despre Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi a discutat sincer despre momentele neplăcute din căsnicie. Actrița este căsătorită de Cosmin Curticăpean din 8 august 2015, de-a lungul anilor devenind părinții a trei fete. Venirea pe lumea a copiilor a adus numeroase bucurii, dar și mici neplăceri.

ADVERTISEMENT

Partenerul frumoasei blondine s-a simțit neglijat după nașterea celei de-a treia fete, Lara, însă actrița spune că lucrurile au revenit la normal în cele din urmă. În plus, vedeta are numai aprecieri pentru tatăl micuțelor sale.

„Cosmin ste un om foarte calculat, foarte rațional, logic, dar și foarte sensibil. Mi se pare că are combinația asta perfectă de bărbat. Cosmin este un om care este extrem de implicat în viața de familie.

ADVERTISEMENT

Nu există pe lumea asta ceva mai important ca noi și ne face să ne simțim foarte prețioase, iubite și răsfățate în fiecare clipă. Noi ne știm de foarte mulți ani, dar suntem în relație de zece ani.

În cei zece ani pot spune că el, în raport cu mine, ca femeie, se comportă ca în prima zi, când era super îndrăgostit, și simt că nu s-a schimbat nimic.

ADVERTISEMENT

Cred că noi încă nu ne-am consumat povestea de iubire și e mare lucru că încă ne e dor unul de celălalt, încă ne căutăm privirile, căutăm să ne întâlnim, să ne facem surprize, a declarat Laura Cosoi pentru publicația viva.ro.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, clipe în doi

Laura Cosoi consideră că în momentul de față legătura amoroasă cu Cosmin Curticăpean este una mai bună față de când veniseră pe lume primele două fete. Din fericire, cei doi reușesc să aibă și momente speciale în doi.

ADVERTISEMENT

Unul dintre acestea a avut loc recent când soțul actriței a cumpărat bilete la Traviata, la Arena din Verona. Spectacolul a avut loc în aer liber și s-a desfășurat când blondina era însărcinată în 8 luni cu Lara.

ADVERTISEMENT