Life

Laura Cosoi, adevărul despre cuceririle sale. Cine a fost primul iubit al actriței

Laura Cosoi a vorbit despre primul ei iubit, cu care păstrează și acum o relație frumoasă de amiciție, dar și despre cât îi era de greu să aibă o relație încă din adolescență.
15.11.2021 | 16:16
Laura Cosoi adevarul despre cuceririle sale Cine a fost primul iubit al actritei
Laura Cosoi, actriță. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi este una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi, iar despre viața ei amoroasă s-a scris foarte mult din momentul în care vedeta s-a cuplat cu Smiley.

Tânăra pe care publicul a remarcat-o în revista cu papion și în serialul „La Bloc”, unde a făcut echipă cu Dana Rogoz și Tili Niculae, susține că deși a avut câteva cuceriri notabile, s-a lovit și de reticență din partea bărbaților.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit despre perioada adolescenței sale, primul ei iubit având 19 ani. Cu respectivul tip ține legătura și azi. Blondina a spus că, în ciuda aparanțelor, ea îi intimida foarte mult pe băieții din jur, fapt pentru care aceștia se apropiau cu greu de ea.

Laura Cosoi, despre cuceririle sale și primul iubit: „Intimidam foarte mult”

„Intimidam foarte mult. Erau mulți băieți care ar fi vrut să vină spre mine, dar nu veneau. Prima relație a fost aproape de 19 ani. Îl știu și acum pe acel băiat, e la Iași”, a povestit Laura Cosoi într-un interviu acordat în emisiunea lui Măruță de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Actrița a mai spus că de cele mai multe ori ea a făcut primul pas atunci când îi plăcea de cineva. În liceu, fata a fost extrem de populară, în primul rând pentru că practica dansul.

După ce a câștigat concursul de Miss Boboc, faima ei printre ceilalți adolescenți a crescut și mai tare.

ADVERTISEMENT

„Dacă mi-a plăcut de cineva, eu am fost directă”

„Dacă mi-a plăcut de cineva, eu am fost foarte directă. Eram populară. Eram populară în liceu pentru că făceam dans sportiv. Era un sport ca o inovație.

Era ceva de pe altă planetă. Când apăream la zilele școlii, se oprea lumea în loc pentru că nu era obișnuită cu genul acela de sport.

ADVERTISEMENT

Apoi eram populară că eram Miss, iar tatăl meu era profesor la școala mea”, a povestit Laura Cosoi la PRO TV.

Laura Cosoi este acum așezată la casa ei, extrem de ocupată de cele două fetițe pe care le are. Vera, mezina familiei, a venit pe lumeanul trecut, pe data de 15 august.

Actrița mai are o fată pe nume Rita, pe care a adus-o pe lume în anul 2018. Laura s-a căsătorit în anul 2015 cu un om de afaceri pe nume Cosmin Curticăpean.

 

ADVERTISEMENT
Tags: