Life

Laura Giurcanu, în lacrimi la America Express: “A fost primul moment în care m-am emoționa”

Laura Giurcanu a izbucnit în lacrimi la America Express, în ediția din 30 octombrie. De ce s-a emoționat creatoarea de conținut.
31.10.2023 | 00:21
Laura Giurcanu in lacrimi la America Express A fost primul moment in care mam emotiona
Laura Giurcanu, în lacrimi la America Express. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luni seară, pe 30 octombrie, s-a difuzat o nouă ediție America Express, iar Laura Giurcanu a izbucnit în lacrimi în timpul unei probe. Concurenta a fost impresionată de gestul unor localnici.

Laura Giurcanu, în lacrimi la America Express. De ce s-a emoționat concurenta

În ediția America Express de luni seară, echipele au avut de ajuns în Circasia și au făcut tot posibilul să găsească transport. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au găsit destul de repede pe cineva, astfel că au scăpat destul de repede de această grijă.

ADVERTISEMENT

După ce a văzut cât de ușor le-au sărit în ajutor oamenii din jur, chiar dacă erau două străine, Laura Giurcanu a izbucnit în plâns. Concurentei i s-a părut un gest impresionant, mai ales că cei care le-au ajutat nu aveau prea mulți bani.

“A fost primul moment în care eu m-am emoționat, de când sunt aici. Primul moment din ăla de emoționat în care nu mai puteam să mă controlez. Mi s-a părut un gest incredibil. Oamenii aceștia oricum nu au bani și totuși ne-au plătit.

ADVERTISEMENT

Stau într-un sat, nu au bani și ne-au plătit nouă biletul de mașină până acolo. Deși nu știu nimic despre noi, nu știm cine suntem, doar le-am zis că vrem să câștigăm un concurs”, a spus creatoarea de conținut la Antena 1.

În timp ce erau în drum spre destinație, Laura Giurcanu a început să le mulțumească oamenilor pentru felul în care au sărit în ajutorul ei și al coechipierei sale.

ADVERTISEMENT

“Plâng de fericire, sunt foarte fericită în acest moment. Este unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea”, a mai spus concurenta de la America Express.

Ce au spus Laura Giurcanu și Sânziana Negru despre experiența America Express

Recent, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au vorbit despre cum a fost pentru ele experiența celui mai dur reality show. Deși le-a plăcut foarte mult, cele două au recunoscut că a fost, totodată, foarte greu și solicitant.

ADVERTISEMENT

Probele din joc au fost foarte dificile, mai ales că totul trebuia făcut într-un anumit interval de timp. În ciuda obstacolelor, amândouă s-au bucurat de ceea ce au trăit în America de Sud.

“A fost foarte greu, foarte intens, foarte solicitant, dar a fost frumos. Nu a fost ușor. Era problema că mai era puțin, oricum e o experiență limitată, pe o perioadă limitată de timp așa că hai să ne bucurăm de orice vine și fix asta a fost mentalitatea la amândouă. Așa am plecat amândouă de la început la sfârșit”, a spus Laura Giurcanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT