Life

Laura Vass nu se mai ascunde! Dezvăluiri despre copilul secret din viața ei

Laura Vass a făcut dezvăluiri în premieră despre copilul apărut în viața ei în urmă cu doi ani, în exclusivitate pentru FANATIK.
06.09.2023 | 11:50
Laura Vass nu se mai ascunde Dezvaluiri despre copilul secret din viata ei
Laura Vass a spus adevărul despre copilul cu care s-a pozat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laura Vass are o dorință ascunsă, una pe care o împărtășește în exclusivitate pentru FANATIK! Manelista a lămurit un mister important pentru fanii ei, după ce s-a afișat în brațe cu un băiețel pe rețeaua de socializare Instagram. Vedeta ne-a spus care este adevărul despre feciorul pe care îl iubește ca pe ochii din cap. A mărturisit, totodată, că s-ar putea să fie pusă în viitorul apropiat într-o ipostază la care multe femei visează!

Laura Vass, dezvăluiri despre dorința ei majoră după ce lumea s-a întrebat dacă a născut în secret

Laura Vass le-a satisfăcut curiozitatea urmăritorilor care au crezut că artista are un copilaș. Ei bine, nu! Pruncul cu care mai apare din când în când nu este fiul ei. Este băiatul fratelui ei! Laura ne-a spus, de altfel, că îl iubește foarte mult pe Efrem, căci așa îl cheamă pe micuț.

ADVERTISEMENT

„Eu nu sunt mămică, încă! Sunt mătușă. Este nepoțelul meu, Efrem, din partea fratelui, Marco, pe care l-am botezat. Este unul din cele mai minunate lucruri din viața mea Efrem.

Îl iubim cel mai mult pe el acum! Este îngerașul nostru. Este îngerașul întregii familii. A împlinit 2 anișori acum, de curând, în luna august”, radiază de fericire Laura Vass, în declarațiile făcute în premieră pentru FANATIK despre statutul ei de mătușă.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă s-ar gândit vreodată să schimbe rolul de mătușă cu cel de mamă, Laura a fost la fel de sinceră. Artista ne-a spus că este una din marile sale dorințe, însă nu crede că se va întâmpla în viitorul apropiat asta.

„M-aș vedea mamă oricând. Încă n-am întâlnit persoana potrivită”

De asemenea, ne-a mai mărturisit că nici nu a întâlnit acel bărbat cu care să dorească să își întemeieze o familie. Planul rămâne, așadar, acolo, în sufletul ei, până când va apărea acel tip cu care să își clădească acest vis minunat.

ADVERTISEMENT

„M-aș vedea oricând mamă, pentru că îmi doresc copii, dar prea curând n-o să fiu. Încă n-am întâlnit persoana potrivită”, a completat Laura Vass pentru FANATIK.

Laura Vass este una din cele mai iubite interprete de muzică de petrecere și manele din România. A intrat în atenția publică în urmă cu mai mulți ani, prin prisma colaborării sale cu Dan Bursuc, de care s-a despărțit, în timp, profesional. Cunoscută și sub numele de scenă Laura Brumă (numele ei real, de altfel), artista a vorbit, recent, despre împăcarea cu managerul maneliștilor.

ADVERTISEMENT

Împăcare istorică între Dan Bursuc și manelistă

Între cei doi ar fi pornit un scandal acum câțiva ani. Bursuc i-a luat dreptul Laurei de a-și folosi numele de scenă, Vass. Laura ne-a spus că nu a existat niciodată un război între ea și Dan. Mai mult, cei doi se văd destul de des la evenimente și nu își scot ochii. Chiar în urmă cu câteva zile au fost filmați împreună, la aceeași petrecere din Timișoara.

„Sunt nunți angajate și din 2020, care au fost cântate anul ăsta inclusiv. Sunt evenimente la care suntem prezenți amândoi. Dar noi n-am fost în niciun război”, ne-a spus Laura după ce a fost filmată în compania lui Bursuc, despre care se credea că îi e inamic.

„Odată ce numele Laura Vass n-a fost de la început sub proprietatea mea… Există toată probabilitatea să nu devină un brand propriu. Îmi place să fiu propriul meu manager! Nu îmi imaginam cât de mult o să îmi placă să fac alegeri și să iau decizii în cariera mea muzicală”, ni s-a mai confesat cântăreața.

ADVERTISEMENT