Sport

Vești bune pentru Laurențiu Reghecampf. Trei jucători importanți sunt apți pentru duelul cu Dinamo. Exclusiv

Laurențiu Reghecampf primește și vești bune. Trei jucători importanți s-au refăcut după accidentări și pot intra pe teren în duelul cu Dinamo din această etapă intermediară.
08.02.2022 | 14:25
Vesti bune pentru Laurentiu Reghecampf Trei jucatori importanti sunt apti pentru duelul cu Dinamo Exclusiv
Laurențiu Reghecampf se poate baza din nou pe trei jucători importanți. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Chiar dacă transferurile cerute insistent conducerii se lasă așteptate, Laurențiu Reghecampf poate răsufla ușurat. Trei dintre jucătorii de bază ai Universității Craiova sunt apți pentru meciul cu Dinamo, programat joi, 10 februarie, la 19:55, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Conte, Roguljic și și Baiaram vor putea evolua împotriva „câinilor”

Concret, FANATIK a aflat că Antoine Conte, Ante Roguljic și Ștefan Baiaram s-au recuperat complet și pot fi introduși în etapa intermediară din Casa Pariurilor Liga 1. Dacă primul a luat loc pe bancă în duelul încheiat la egalitate, scor 1-1, cu liderul CFR Cluj, croatul s-a antrenat la intensitate maximă de duminica trecută și poate bifa prima sa apariție din 2022.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe Baiaram, acesta s-a prăbușit în urma unui duel cu Gabriel Debeljuh și le-a dat mari emoții oltenilor, dat fiind faptul că Ambulanța a intrat imediat pe teren. Se întâmpla cu doar un sfert de oră înaintea fluierului final, când echipa alerga după egalare.

Mie mi s-a părut un fault intenționat acolo la Debeljuh, apropo de toate comentariile astea că ei au avut penalty. Debeljuh îl calcă intenționat pe Baiaram, pentru că el văzuse că pierde balonul.

ADVERTISEMENT

Uitați-vă pe reluări, că văd că se tot comentează că au avut nu știu ce penalty. Acolo e o ținere reciprocă. Primul care ține e Debeljuh”, a reacționat Sorin Cârțu, în exclusivitate pentru site-ul nostru. Din fericire, accidentarea la spate nu s-a dovedit a fi, însă, atât de gravă, așa că mijlocașul de 19 ani va putea fi în lot pentru meciul din „Groapă”.

Nistor, menajat pentru derby-ul Craiovei

În schimb, Laurențiu Reghecampf nu se va putea baza pe Marius Constantin, Valerică Găman, care se pregătesc separat, respectiv Lyes Houri, operat la Paris în urma rupturii de ligamente, iar Ervin Koljic este suspendat pentru cumul de cartonașe. De asemenea, pentru a-l avea la dispoziție lunea viitoare, când este programat derby-ul cu rivala FC U Craiova 1948, tehnicianul a decis să-l menajeze pe Dan Nistor.

ADVERTISEMENT

Referitor la acest duel, Universitatea Craiova a pus deja în vânzare biletele, dar există anumite condiții. Mai precis, din dorința de a atrage în tribunele arenei „Ion Oblemenco” mai mulți susținători decât echipa familiei Mititelu, prioritate vor avea cei care au făcut deplasarea la Cluj.

Biletele pentru meciul cu FCU s-au pus în vânzare. Ele sunt disponibile la magazinul oficial din Electroputere Mall și magazinul mobil din centru și, în primă fază, doar pentru cei care au achiziționat bilet la meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Aceștia pot achiziționa maxim două bilete în baza tichetului de la meciul cu ardelenii. De asemenea, abonații clubului nostru pot cumpăra un bilet suplimentar. Suporterii care vor solicita bilete trebuie să se prezinte cu tichetul de la meciul cu CFR Cluj sau abonamentul”, au transmis reprezentanții clubului patronat de Mihai Rotaru.

Suporterii, contrariați de această decizie. Vor ca biletele să fie vândute „la liber”

Strategia aleasă i-a înfuriat, însă, la culme pe fani, care cer la unison ca tichetele să fie vândute în condiții normale. Ba chiar se tem că în felul acesta vor exista incidente cu ultrașii lui FC U.

Nu sunt de acord cu modul de vânzare al biletelor, lăsați biletele și pe Eventim, oricum ei nu au mai mult de 2.000 de suporteri, nu știu dacă sunteți fair-play față de suporterii care achiziționează meci de meci biletele online, nefiind din Craiova”, sau „o să vină cei din galeria lui Mititelu, infiltrați pe la T2 și or să facă scandal”, sunt doar câteva dintre reacțiile suporterilor.

  • 5 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT