Sport

Laurențiu Reghecampf, apărat de un ”greu” din fotbal după ratarea obiectivelor cu Universitatea Craiova. ”Lotul nu e făcut cu acordul lui”

Universitatea Craiova a ratat obiectivele principale în acest sezon și tremură pentru prezența în cupele europene. În ciuda eșecurilor, antrenorul Laurențiu Reghecampf are un aliat cu greutate în fotbal.
18.05.2022 | 18:40
Laurentiu Reghecampf aparat de un greu din fotbal dupa ratarea obiectivelor cu Universitatea Craiova Lotul nu e facut cu acordul lui
Laurențiu Reghecampf a ratat principalele obiective cu Universitatea Craiova, dar este susținut de un ”greu” din fotbal
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a ținut aproape de CFR Cluj și FCSB în lupta pentru titlu. Eșecul din penultima etapă le-a anulat, însă, visul. Oltenii au ”vânat” și Cupa, dar au fost eliminați în semifinale. Ratarea obiectivelor a adus în discuție o posibilă despărțire de Laurențiu Reghecampf care are, însă, un aliat important.

”Nu știu ce rol au cei din jurul lui Mihai Rotaru. Poate unul negativ”

Dinu Gheorghe, cunoscut în fotbal și sub apelativul Dinu ”Vamă” a fost unul dintre cei mai importanți conducători de club din țara noastră. S-a retras din fotbal în urmă cu mai mulți ani, dar rămâne un fin observator al ”Sportului Rege”.

ADVERTISEMENT

Fostul oficial de la Rapid, sau Astra Giurgiu, a comentat recent posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf să fie demis, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, după ratarea obiectivelor în actualul sezon intern.

Dinu ”Vamă” îl apără pe pe tehnicianul Universității Craiova, chiar dacă oltenii au ajuns să tremure pentru prezența în viitoarea ediție a cupelor continentale intercluburi. Pentru a prinde Europa, U Craiova trebuie să treacă de FC Botoșani, în barajul pentru Conference League.

ADVERTISEMENT

”Dacă domnul Rotaru (Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova – n.r.) vrea să facă din echipa asta ceva atunci e normal să-l lase pe Reghe. Lotul nu e făcut cu acordul lui, a venit pe parcurs și nu e ușor să ai un lot pregătit de altcineva și să lucrezi cu el.

Acum a făcut o evaluare și poate spune: șapte pleacă și aducem alții. Nu totul pleacă de la bani. Gigi Becali are bani și nu câștigă de mulți ani titlul. Banii doar asigură un suport.

ADVERTISEMENT

Eu să fiu Rotaru un minut aș lua decizia să continui cu Reghecampf. I-aș atrage mai multă răspundere. Cei din jurul domnului Rotaru nu știu ce rol au, poate unul negativ că echipa nu performează la nivelul investiților. Reghe trebuie lăsat încă un an și apoi să tragă linie domnul Rotaru”, a punctat Dinu Gheorghe, la Prosport Live.

Barajul pentru Conference League le va aduce față în față pe Universitatea Craiova și FC Botoșani, doar dacă Sepsi Sfântu Gheorghe va câștiga Cupa României.

ADVERTISEMENT

În cazul în care FC Voluntari va cuceri trofeul, atunci covăsnenii și FC Botoșani vor disputa un prim baraj de calificare în cupele europene, iar învingătoarea o va înfrunta pe Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Farul Constanța: 1,31 este cota pentru ”12 rezultat final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT