Fotbal intern

Laurențiu Reghecampf se implică în lupta la titlu din Liga 1: „FCSB are un minus. O să-l sun pe Becali înaintea meciului cu CFR Cluj”

05.06.2020 | 16:23
Laurentiu Reghecampf se implica in lupta la titlu din Liga 1 FCSB are un minus O sal sun pe Becali inaintea meciului cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1 și a mărturisit că va interveni și va vorbi cu Gigi Becali, patronul FCSB-ului, înainte de meciul decisiv cu CFR Cluj, care are loc chiar în prima etapă de la reluarea campionatului.

Laurențiu Reghecampf intervine în lupta la titlu din Liga 1

Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al FCSB-ului, a mărturisit că îl va suna pe Gigi Becali înainte de meciul cu CFR Cluj, pentru că simte că vicecampioana României are un minus înaintea derby-ului cu echipa lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Prima etapă este foarte importantă. Meciul de la Cluj dintre FCSB și CFR este foarte important. O să pun televizorul pe terasă, o să mă uit, o să-l sun pe patronul echipei să văd dacă merge la meci sau să-l întreb unde va urmări partida.

O să găsesc o modalitate să o susțin pe Steaua. CFR are prima șansă, a avut un parcurs foarte bun anul acesta. Dan Petrescu e un antrenor ambițios, știe ce are de făcut, a câștigat deja trofee în România, deci nu este ceva nou pentru el”, a spus „Reghe” pentru TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Vintilă n-a câștigat niciun trofeu, aici e minusul”

Laurențiu Reghecampf a continuat și consideră că minusul FCSB-ului îl reprezintă faptul că Bogdan Vintilă, actualul antrenor, nu a câștigat niciun titlu încă:

Cunoaște presiunea. Într-adevăr, aici este un minus pentru Steaua, Vintilă încă n-a câștigat niciun trofeu, dar îl va ajuta foarte mult în play-off faptul că-i are lângă el pe MM Stoica, Gigi și toți ceilațli, care știu ce înseamnă să te bați pentru un trofeu”.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, Laurențiu Reghecampf a câștigat două titluri de campion cu FCSB, în 2013 și 2014, precum și Supercupa României în 2014.

În prezent, „Reghe” este antrenor în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl, formație care se află pe locul șapte, cu 29 de puncte, în 19 etape.

ADVERTISEMENT