Sport

Laurențiu Reghecampf și-a ales secundul. Arabii anunță că vine cu un antrenor important din SuperLiga

Riad News anunță că Toni Petrea va ajunge în Arabia Saudită pentru a fi secund în staff-ul lui Laurențiu Reghecampf.
19.09.2023 | 08:22
Laurentiu Reghecampf sia ales secundul Arabii anunta ca vine cu un antrenor important din SuperLiga
Presa din Arabia Saudită anunță că Laurențiu Reghecampf va lucra din nou cu Toni Petrea. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova în Golf, anunțată în exclusivitate de FANATIK, continuă să producă valuri în SuperLiga. Al Riad este echipa din Arabia Saudită la care va merge Reghe, așa cum a anunțat FANATIK.

Presa din Arabia Saudită anunță că Toni Petrea îi va fi secund lui Laurențiu Reghecampf la Al Riad. Cei doi au mai colaborat în Golf

La Al Riad, Laurențiu Reghecampf va antrena și un român. Alin Toșca a fost transferat în vară de Al Riad, de la Benevento, și a jucat deja șase meciuri în prima ligă saudită.

ADVERTISEMENT

Dar Laurențiu Reghecampf are planuri pentru a mai aduce și alți români în Arabia Saudită. Primul pe listă ar fi chiar Toni Petrea, așa cum anunță Riad News. Cei doi au mai lucrat împreună și în mandatul lui Reghe la FCSB, dar și la precedentele experiențe din Golf, la Al Hilal, Al Wahda și Al Wasl.

Toni Petrea a avut mai multe experiențe ca antrenor principal în SuperLiga în ultimii ani. Cea mai lungă dintre acestea a fost la FCSB, cu două mandate între 2020 și 2022. Le-a mai pregătit pe Chindia și Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea începuse sezonul ca antrenor principal la Universitatea Cluj. Dar a fost demis după șase etape, imediat după eșecul cu CFR Cluj

Numit la Universitatea Cluj la începutul acestui sezon, Toni Petrea a prins doar șase partide în SuperLiga pentru “Șepcile Roșii”. Avea să fie demis după eșecul din derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-4.

În actualul sezon de SuperLiga, Toni Petrea a reușit o singură victorie cu U Cluj, la Craiova, cu FCU, scor 4-3. A mai bifat remize cu Oțelul, Dinamo și Petrolul și două înfrângeri, cu Rapid și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În aprilie 2022, Toni Petrea și Laurențiu Reghecampf s-au înfruntat în SuperLiga, într-un FCSB – Universitatea Craiova. Oltenii, pregătiți de Reghecampf, se impuneau pe Arena Națională, scor 2-0.

Toni Petrea și Laurențiu Reghecampf, contre înaintea unui duel direct în FCSB – Universitatea Craiova

Chiar înaintea partidei, Laurențiu Reghecampf a oferit mai multe detalii tactice despre formula de joc surprinzătoare pe care o alesese Toni Petrea pentru acea partidă.

ADVERTISEMENT

Ușor surprins, Toni Petrea a avut un răspuns pentru Reghe la interviul de dinainte de meci: “E problema lui, probabil că a avut spioni la antrenament, nu știu despre chestia asta. Vom vedea în timpul meciului.

ADVERTISEMENT