Sport

Exclusiv. Am aflat echipa pe care o preia Reghecampf! Va antrena un român

Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova. FANATIK a aflat echipa din Arabia Saudită va achita clauza de reziliere de 300.000 de euro a antrenorului.
18.09.2023 | 19:03
Exclusiv Am aflat echipa pe care o preia Reghecampf Va antrena un roman
Exclusiv. Am aflat echipa pe care o preia Reghecampf! Va antrena un român
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova. Antrenorul pleacă după doar două luni pe banca oltenilor, după ce un club din Arabia Saudită îi va plăti clauza de reziliere.

Am aflat echipa pe care o preia Reghecampf! Antrenorul pleacă la Riad

Din informaţiile FANATIK, echipa la care va antrena Laurenţiu Reghecampf este Al Riad. Antrenorul român va pleca în scurt timp în capitala Arabiei Saudite pentru a negocia preluarea echipei din “liga stelelor”.

ADVERTISEMENT

Deşi nu a fost anunţată oficial de către club, presa din Arabia Saudită a anunţat că înţelegerea cu antrenorul Yannick Ferreira va fi reziliată, iar clubul îşi caută antrenori. Arabii au preluat informaţiile FANATIK despre numirea lui Laurenţiu Reghecampf.

Arabii au preluat informaţia FANATIK cu privire la plecarea lui Reghe de la Craiova
Arabii au preluat informaţia FANATIK cu privire la plecarea lui Reghe de la Craiova

Alin Toşca evoluează la noua echipă a lui Reghe

La noua sa echipă, Laurenţiu Reghecampf se va întâlni cu fostul său elev de la FCSB, Alin Toşca. Fundaşul român evoluează la Al Riad din această vară, echipa fiind nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Al Riad a început cu dreptul în campionat, 2-1 cu Al Wehda, însă apoi a urmat o serie de rezultate negative, totul culminând cu înfrângerea umilitoare din ultima etapă, scor 1-6, împotriva celor de la Al Hilal, eşec care i-a fost fatal lui Yannick Ferreira.

Laurenţiu Reghecampf va prelua echipa de pe locul 16 din campionat, cu doar patru puncte acumulate. Antrenorul român are experienţă în zona Golfului, el fiind antrenor la Al Hilal şi Al Ahli, în Arabia Saudită, respectiv Al Wahda şi Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

Reghe, doar şapte meciuri în mandatul pe banca Universităţii Craiova

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a confirmat pentru FANATIK că a primit o cerere de reziliere a contractului lui Reghe: „Am primit o cerere de reziliere cu plata clauzei (n.r. 300.000 de euro). Mai multe elemente nu am momentan să vă spun”.

În al doilea mandat pe banca Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf a fost antrenor doar pentru 7 meciuri. A obţinut patru victorii şi un egal pe banca oltenilor. Cu Reghe pe bancă, echipa a pierdut cu Farul şi FCSB.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru va trebui să găsească o altă variantă pentru postul de antrenor de la Universitatea Craiova, însă plecarea lui Reghecampf îi va aduce în conturi 300.000 de euro.

  • 47 de ani are Laurenţiu Reghecampf
  • 4 echipe din Golf a mai antrenat Reghecampf

  • 2,22 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Universitatea Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT