Life

Laurette, luată peste picior de un fan după ce a mers cu trenul în Paris. Cum i-a răspuns fosta asistentă TV

Laurette, în vizorul unui urmăritor pentru că a ales să se deplaseze cu trenul, în Paris. Cum l-a taxat fosta asistentă TV.
06.02.2024 | 13:30
Laurette luata peste picior de un fan dupa ce a mers cu trenul in Paris Cum ia raspuns fosta asistenta TV
Laurette, în vizorul unui urmăritor pentru că a ales să se deplaseze cu trenul, în Paris. Cum l-a taxat fosta asistentă TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Laurette, luată peste picior de un fan după ce a mers cu trenul în Paris. Cum i-a răspuns fosta asistentă TV. Frumoasa mulatră locuiește în Franța din perioada în care forma un cuplu cu Magaye Gueye și nu mai are de gând să revină în România.

Laurette, în vizorul unui urmăritor pentru că a ales să se deplaseze cu trenul, în Paris. Cum l-a taxat fosta asistentă TV

Laurette a ajuns în vizorul unui urmăritor pentru că a ales să se deplaseze cu trenul, în Paris. Cum l-a taxat fosta asistentă TV. Internautul nu a apreciat deloc faptul că vedeta a mers cu acest mijloc de transport.

ADVERTISEMENT

I-a lăsat un comentariu răutăcios, subliniind că mulatra se comportă ca și cum ar vedea pentru prima oară trenul. Mesajul a fost scris pe contul de TikTok al vedetei, care este urmărită de aproape 78.000 de oameni.

Bruneta a dorit să le arate celor care o apreciază cum arată un tren RER care este conectat cu metroul din oraș. „Te comporți de parcă ai văzut prima dată tren”, este comentariul internautului de pe Internet.

ADVERTISEMENT

Replica acestuia nu a fost trecută cu vederea de Laurette care a avut un răspuns pe măsură. Fosta asistentă TV a dat de înțeles că duce o viață lipsită de griji în Franța, unde a plecat în anul 2022 cu fiica sa.

„Mai știi! Poate până acum am fost doar cu avioane private și mașini scumpe și am luat și eu pentru prima dată trenul în Paris”, a scris bruneta în comentariile de pe respectiva rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Laurette, despre ocupația pe care o are în Franța

Laurette a discutat la un moment dat despre ocupația pe care o are în Franța. Mulatra s-a angajat la un salon de masaj, care îi ocupă foarte mult timp, și care nu îi mai permite să vină în România pe cât de des ar dori.

„Eu m-am obișnuit, sunt foarte bine, sunt foarte liniștită. Mi-am făcut prieteni noi. Mi-am făcut cunoștințe. Ies ori de câte ori am timp în oraș. Momentan, lucrez la un centru de spa.

ADVERTISEMENT

Este mai mult o școală de masaj și întreținere corporală. Este una dintre cele mai cunoscute școli. Nu, nu m-am mutat, tot aici stau, pentru că ne-am obișnuit, suntem în centru. 

Sunt foarte bine. M-am obișnuit. Ne-am obișnuit, este frumos. Suntem tot timpul într-o vacanță, ca să zic așa, pentru că orice ai face în Paris, în fiecare zi, ai câte ceva nou de făcut și te simți ca în vacanță”, a declarat vedeta pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: