Life

Laurette vrea sprijin financiar din partea statului. Vedeta are probleme cu banii: ”Mamă singură, cu copil în creștere…”

Probleme cu banii pentru Laurette. Vedeta vrea să ceară sprijin din partea statului pentru a-și crește fetița fără lipsuri.
29.01.2024 | 18:12
Laurette vrea sprijin financiar din partea statului Vedeta are probleme cu banii Mama singura cu copil in crestere
Din ce își câștigă Laurette banii. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurette Atindehou spune că are probleme cu banii și că intenționează să ceară ajutor financiar din partea statului, încât să beneficieze de un venit în plus pentru fetița sa, Serena. Ca mamă singură, vedeta recunoaște că-i este greu.

Probleme financiare pentru Laurette. Vrea să ia bani de la stat pentru a-și crește fetița

Laurette a dat din casă în cadrul unui interviu pentru un post TV și nu s-a sfiit să recunoască, spre deosebire de alte vedete, că sunt zile în care se descurcă cu banii, dar și zile în care nu are resurse. Astfel, fetița sa, Serena, duce lipsă uneori de ceea ce ar avea nevoie.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV s-a interesat despre drepturile ei ca mamă care își crește singură copilul și crede că ar putea beneficia, lunar, de 300 de lei în plus. ”Mai sunt zile în care avem sau nu avem bani. Poate ca mamă singură, cu copil în creștere, poate mă încadrez să îmi dea banii aceia, 300 de lei pe lună. Dar dacă eu nu mă duc să îi cer… Luni mă duc să mă interesez, dar nu știu… o să mă uit pe internet să văd”, a declarat Laurette pentru Antena Stars, scrie Spynews.

Avocatul Adrian Cuculis, întrebat despre cazul mulatrei, explică faptul că aceasta trebuie să facă o dovadă clară în care să apară motivul bine întemeiat al acțiunii sale. În lipsa dovezii, ajutorul financiar nu va fi aprobat.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să facă și dovada, cumva, că într-adevăr are nevoie de banii respectivi. Plus că de foarte multe ori faptul că nu poți să îți întreții propriul copil, nu vreau să se supere cineva pe mine, dar așa se întâmplă de cele mai multe ori.

Statul cumva își ridică antenuțele. (…)  În cele din urmă, trebuie să spunem că familiile, și nu mă refer la acest caz, care nu își pot întreține copiii și ajung, cumva, să folosească banii respectivi, care nu sunt foarte mulți, trebuie să înțelegem, că e vorba de câteva sute de lei, pot ajunge în atenția autorităților și Direcțiilor care se ocupă de Protecția Copiilor și Asistența Socială și s-ar putea, cumva, să fie instituită o măsură prin care cei care nu își pot asigura hrana copiilor s-ar putea să rămână fără ei”, a declarat și Adrian Cuculis pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Cu se ocupă Laurette în Franța

De o bună perioadă, Laurette s-a mutat din România și locuiește în Franța, alături de Serena și partenerul ei Magaye Gueve, care este, în același timp, și unul dintre foștii săi iubiți. Tot în Franța, Laurette  și-a înscris fiica la școală și încearcă să-i asigure un trai mai bun, iar pentru asta s-a angajat.

Laurette a mărturisit în cadrul emisiunii online ”În Oglindă” cu ce se ocupă în momentul de față. Merge la un serviciu cu program normal de muncă, din Franța, și le face oamenilor masaje și înfrumusețare corporală, după ce a urmat o școală de profil.

ADVERTISEMENT

Laurette a părăsit România de doi ani, mai exact, și nu dă semne că ar vrea să se întoarcă prea curând în țară. Vedeta a luat decizia de a se muta în urma scandalului cu un bărbat care a agresat-o fizic la un hotel din Capitală și pe care l-a dat în judecată.

ADVERTISEMENT