Life

Lecția de cochetărie a celebrei Monica Tatoiu! Toate femeile trebuie să știe acest lucru: „Săptămânal fac asta”

Monica Tatoiu își spune secretul tinereții veșnice! Femeia de afaceri le dă o lecție importantă femeilor din noua generație.
24.06.2023 | 17:30
Lectia de cochetarie a celebrei Monica Tatoiu Toate femeile trebuie sa stie acest lucru Saptamanal fac asta
Monica Tatoiu, lecția prețioasă pentru femei
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu este una dintre femeile din showbiz care arătă fenomenal. Femeia de afaceri se menține datorită unui stil de viață sănătos, a dietei, dar nici medicul estetician nu este de lăsat. Spumoasă, amuzantă și lipsită de prejudecăți, vedeta spune cum reușește să se mențină în formă la cei 67 de ani. În plus, celebra femeie de afaceri dă și sfaturi prețioase pentru doritoare.

Monica Tatoiu oferă lecția pe care toate femeile ar trebui să o învețe

La cei 67 de ani ai săi, Monica Tatoiu poate dă clasă multor femei. Fosta patroană Oriflame are un trup de invidiat și un ten perfect întins.Toate acestea se datorează dietei și mânii pricepute a chirurgului. Și cu toate că recunoaște că trece des pragul cabinetului medicului, Monica Tatoiu știe când să pună stop.

ADVERTISEMENT

„Femeilor din generația aceasta le lipsește feminitatea. Mie îmi plac femeile să fie femei, cum erau pe vremuri: Marlyn Monroe, Audrey Hepburn, nu mai spun de Jean Seberg pe care o ador. Fetele acestea tinere au ajuns să exagereze cu intrvențiile la față. Eu nu sunt împotriva lor, mai ales că și eu am. Ceea ce este în neregulă este faptul că exagerează și ajung să aibă niște buze de nu li se mai vede chipul

Medicul meu îmi spune că vin fetele la el să le pună silicoane uriașe. Să ajungă la măsura G la sutien. Și medicul meu, fiind un bărbat cu un simț estetic bun, le trimite la alții”, a declarat pentru FANATIK celebra femeie de afaceri.

ADVERTISEMENT

„Femeile exagerează pentru că nu au noțiuni de bază și repere”

Ce este prea mult, strică! De acest lucru este de părere și Monica Tatoiu care le blamează pe domnișoarele care exagerează. Desigur, milionara consideră că toate exagerările se produc din cauza lipsei de informație și cultură.

„Au ajuns să exagereze pentru că nu mai au noțiuni de bază. Nu au de unde să își ia repere pentru că nu citesc ce trebuie. Cărțile, filmele și modelele pe care și le iau sunt proaste. Modelele pe care le impune societatea sunt modele de extremă. Nu există cale de mijloc și ține foarte mult de cultură”, a mai declarat Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT

Lecția celebrei Monica Tatoiu: „Societatea a creat nevoia de un astfel de produs”

„Societatea a creat nevoia de un astfel de produs. Femeia egală cu bărbatul, femeia care conduce. Femeia a devenit asexuată, nu masculinizată. Inclusiv modul în care se îmbracă le strică pe femeie. Când vor să fie senzuale, dau în vulgaritate”

În plus, Monica Tatoiu spune că pentru a deveni o femeie cu stil este necesar să deții pachetul complet: frumusețe, educație și cultură.

ADVERTISEMENT

„În România nu se mai citește. Piața de carte din România este mai mică decât cea din Ungaria. Fără cultură nu ai cum să devii o femeie stilată, nu ai cum să evoluezi. Poți să fii cea mai finuță femeie, nu vei fi stilată niciodată”, a mai spus femeia de afaceri pentru FANATIK.

„În fiecare săptămână îmi fac câte o procedură estetică”

Patroana Oriflame vrea să arate mereu ca scoasă din cutie. Astfel, Monica Tatoiu apelează la proceduri complexe în fiecare săptămână. O spune asumat și sincer, iar faptul că totul arată impecabil se datorează măsurii și a medicului estetician.

„Eu abia ce mi-am făcut o intervenție de blefaroplastie. Intervenția asta te face să arăți cu 10 ani mai tânără. Am fost recent și mi-am pus acid hialuronic și botox. Am un medic foarte bun. În primăvară și în toamnă, mă duc în fiecare săptămână și fac ori botox, laser, hialuronic și mezoterapie. În fiecare săptămână câte puțin, câte o procedură. Nu mă duc să îmi bag o tonă să nu mai pot mișca fața.

Mai este și materialul clientului. Medicul este Timișorean, a fost studentul tatălui meu. Pot spune că știu exact pe mâinile cui m-am lăsat”, spune cu zâmbetul pe buze femeia de afaceri.

Ce dietă ține deseori celebra femeie de afaceri

Monica Tatoiu este cunoscută drept o împătimită a călătoriilor în toate colțurile lumii. Femeia a dezvăluit că, de fiecare dată când trebuie să slăbească rapid și în siguranță, apelează la o dietă de urgență: dieta balerinei.

„Ma urc pe cântar în fiecare dimineață. Am grijă și la alimentație. Trebuie să faci totul cu măsură, sport și dietă. Eu țin dieta balerinei care mă ajută să dau rapid jos kilogramele în plus”, a mai dezvăluit vedeta.

ADVERTISEMENT