Life

Monica Tatoiu, scandal uriaș în aeroport! Vedeta, blocată cu orele: „Ne-au ținut ca pe niște curci bete!”

Monica Tatoiu e blocată pe aeroport și acuză compania aeriană de neglijență după ce zborul a întârziat câteva ore din cauza tehnice.
29.05.2023 | 18:00
Monica Tatoiu scandal urias in aeroport Vedeta blocata cu orele Neau tinut ca pe niste curci bete
Monica Tatoiu, revoltată pe o companie de zbor, după ce a rămas blocată în aeroport / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu trece prin momente dificile! După o vacanță de vis în Roma, femeia de afaceri ar fi trebuit să se întoarcă în țară în această seară. Doar că Monica Tatoiu a întâmpinat o problemă și a rămas blocată cu orele în aeroport. Totul s-ar fi întâmplat din cauza companiei cu care ar fi trebuit să zboare celebra femeie de afaceri.

Monica Tatoiu, revoltată după ce a rămas blocată în aeroport. Femeia de afaceri ar fi trebuit să ajungă în țară

Cunoscuta femeie de afaceri a ajuns să fie blocată pe aeroportul din Roma după ce zborul de la compania la care avea bilet a fost amânat. Monica Tatoiu a spus pentru FANATIK cum a ajuns în această situație. Se pare că aceasta a fost urmărită de ghinion, căci o defecțiune tehnică „i-a anulat” zborul.

ADVERTISEMENT

“Taromul este companie națională, de interes național. Compania noastră, Tarom nu investește în avioanele pe care le are. Ca urmare, noi ar fi trebuit să plecăm la 12:50 din Roma. Avionul a venit la orele 12:00 (astăzi, 29 mai, n. red.).

Problema s-a declanșat pentru că nu au înlocuit roțile. Roțile au un cauciuc care probabil că nu a fost schimbat. Cauciucul s-ar fi fisurat și în momentul în care să ne urce în avion scara aceea care te duce la ușă s-a lăsat. Probabil că la cât era cauciucul de uzat nu am mai fi putut pleca în siguranță. Angajații au încercat să se fofileze și au spus că nu mai zburăm”, a spus Monica Tatoiu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu e revoltată pe angajații companiei:  „Ne-au ținut ca pe niște curci bete pe 30 de grade”

Femeia de afaceri a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că angajații companiei aeriene nu au avut deloc grijă de pasageri. Femeia de afaceri acuză compania aeriană de iresponsabilitate și indolență.

“De la orele 12.00 ne-au ținut în picioare, ne-au dat afară din avion și nu ne-au spus despre ce este vorba. În momentul în care au sesizat problema ar fi trebuit imediat să ne spună nouă, pasagerilor: `Avem problema x. Facem asta`. Noi am stat și ne-am uitat ca niște amețiți cum se certau angajații. Erau și niște oameni suspecți, din ăștia care fură din portofele pe aeroport.

ADVERTISEMENT

Erau și două mașini de poliție. Nu ne-au spus nimic. Ne-au ținut ca pe niște curci bete ca apoi să ne spună că nu pot face nimic.  Ne-au ținut întai 40 de minute în picioare la 30 de grade. Apoi să își dea seama că nu pot face nimic”, a mai spus Monica Tatoiu.

Controversata femeie de afaceri susține că angajații companiei nu au dat dovadă de profesionalism. Se pare că aceștia au decis să încerce să pornească cursa, iar în ultim moment au anulat-o. Vedeta compară situația cu cea a avionului Concorde care a luat foc tot de la o astfel de defecțiune.

ADVERTISEMENT

„Ei oricum au încercat să plece fără să facă nimic. Vă dați seama că îi costă mult să înlocuiească guma aceea aici. Este mai scump. Eu cred că au încercat să plece așa, apoi și-au dat seama că este riscant.

Avionul Concorde când au murit toți, avionul a luat foc de la roată. A explodat roata. Nu pleci așa oricum, până la urmă guma aceea are și ea o viață”, a mai spus femeia de afaceri pentru FANATIK.

Monica Tatoiu: „Companiile aeriene investesc în pipițe și amante”

Controversata femeie de afaceri nu ezită să tragă la răspundere angajatorii companiei aeriene. Monica Tatoiu este de părere că angajările nu se mai fac „pe bune”. Drept urmare, haosul din aeroporturi și problemele întâmpinate deseori în timpul zborurilor.

„Am avut multe situații neplăcute cu anumite companii de zbor. Tu, ca și companie nu trebuie să investești în pipițele de la marketing și amantele nu știu cui și pile. Știi că în Tarom când strigi `mamă`, sar șapte mame. Compania trebuie să aibă investiții în piese de schimb, în mecanici buni. Nu merge ca în țara lui Dorel.

Trebuie să investești, nu se poate numai cu pile și relații și fără să faci nicio investiție. Banii se duc pe salarii inutile ale unor persoane care sunt pile. Aceasta este compania Tarom. Nu se fac investiții, metroul nu se fac investiții, CFR, nu se fac investiții.

În loc să se cumpere roată se dă un salariu baban nu știu cui, sau o șpagă la vreo pipiță. Este ca la o vacă, o mulgi de nu știu câte ori. Dacă nu o hrănești, la un moment dat moare. Aici sunt și străini și toți și-au făcut o impresie proastă. Ajungem să ne facem de toată minunea că nu sunt numai români”, a mai spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu, la un pas să rateze protestul profesorilor

Monica Tatoiu susține că are un proiect în desfășurare cu termen limită până la noapte pe care trebuie să-l predea. Vedeta este îngrijorată că nu își va putea respecta cuvântul. În plus, și fiul ei este dat peste cap de întârziere. Bărbatul o așteaptă în aeroport de ceva vreme.

„Fiul meu trebuia să mă aștepte la 16.05 la aeroport. Probabil voi ajunge la 19.00. Parcă văd că pierd și culoarul de zbor, altă distracție atunci. Din oră în oră ne mai amână câte o oră. De două ore scriu că ar trebui să ne îmbracați. Eu maine dimineață la orele 11:00 vreau sa ajung la greva profesorilor. Vedem dacă voi ajunge”, a spus Monica Tatoiu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT