Life

Legătura mai puțin știută dintre Kate Middleton și sora sa, Pippa. Ce au în comun fiicele lor

Ce legătură mai puțin știută există între Kate Middleton și sora ei, Pippa. Fiicele lor au un lucru în comun, care este simbolic.
08.04.2024 | 16:44
Legatura mai putin stiuta dintre Kate Middleton si sora sa Pippa Ce au in comun fiicele lor
Legătura specială dintre Kate Middleton și sora sa, Pippa. Sursa foto: harpersbazaar.com
ADVERTISEMENT

Kate Middleton și sora sa, Pippa, au o legătură specială, despre care puțină lume știe. Aceasta se datorează atât faptului că sunt surori, dar și fiicelor lor, care au un lucru în comun. Este simbolic. Despre ce este vorba?

Ce lucru au în comun fiicele lui Kate Middleton și Pippa Middleton

De asemenea, puțină lume știe și de faptul că Prințesa de Wales are doi frați, adică Pippa Middleton și James Middleton. Aceștia sunt mai discreți când vine vorba de viața publică, dar tot nu au scăpat de-a lungul timpului de ochii jurnaliștilor.

ADVERTISEMENT

Pippa Middleton este chiar mai mult în vizorul presei britanice decât James, fiind mai des în preajma Prințesei Kate. Încă din copilărie ele s-au înțeles de minune. Au învățat la aceeași școală în Wiltshire și s-au bucurat enorm în zilele când s-au căsătorit.

Prima care a îmbrăcat rochia de mireasă a fost Prințesa de Wales, în anul 2011. Nunta a fost una grandioasă, transmisă pe posturi TV din întreaga lume. De la eveniment nu a lipsit Pippa, care a fost domnișoară de onoare.

ADVERTISEMENT

Treptat, s-a căsătorit și Pippa, iar după ce a născut la rândul său o fiică, asemeni lui Kate Middleton, s-a creat o legătură specială între fetițele lor, Charlotte și Grace. Concret, ambele copile au prenumele de Elizabeth. Ce semnifică acesta?

În cazul fiicei Pippei Middleton, Elizabeth este deja o ”tradiție” în familia Middleton, doar că în cazul Prințesei Charlotte, prenumele aduce aminte de străbunica sa, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care a încetat din viață în septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani.

ADVERTISEMENT

Prințesa Charlotte poartă numele străbunicii și al bunicii

Totodată, Prințesa Charlotte se mai numește și Diana, prenume care face trimitere la bunica sa, Prințesa Diana, pe care nu a apucat să o cunoască, fiindcă a murit mult prea devreme, chiar înainte ca fiii ei să ajungă majori, să se căsătorească și să devină părinți.

Prințesa Diana, căreia i se mai spunea și Prințesa Inimilor, a murit în 1997, la vârsta de 36 de ani, într-un teribil accident de mașină, în Paris. Tragedia s-a produs în timp ce încerca să fugă de jurnaliști, alături de iubitul ei, Dodi Al Fayed, cu care s-a cuplat după divorțul de Prințul Charles (astăzi actualul rege al Marii Britanii, n.r).

ADVERTISEMENT

Pentru a-i păstra vie memoria mamei, Prințul William și-a botezat fiica și Diana. Cu toate acestea, Prințesa Charlotte este strigată ”Lottie” sau ”Mignonette”, acest cuvânt din urmă provenind din franceză și înseamnă drăguț.

Mulți au aflat despre cum este alintată Prințesa Charlotte în timpul unui eveniment, la care Prințul William și-a strigat fetița astfel. Prințesa Charlotte este copilul mijlociu al lui Kate Middleton și al Prințului William. Prințul George și Prințul Louis sunt frații ei.

De altfel, Pippa Middleton are două fiice și un băiat: Arthur în vârstă de cinci ani, Grace în vârstă de doi ani și mezina familiei, Rose, care s-a născut în 2022. Dincolo de acestea, familia regală britanică trece printr-un moment foarte dificil. Regele Charles al III-lea și nora lui, Prințesa Kate, au fost depistați cu cancer în ianuarie. Ambii urmează tratament, doar că în cazul lui Kate Middleton situația pare mai dură, fiindcă tot nu și-a reluat activitățile monarhice.

ADVERTISEMENT