Life

Porecla primită de Prințesa Charlotte de la colegii de la școală. Are legătură cu un personaj de film

Denumirea cu care este strigată Prințesa Charlotte de elevii de la școală. Face trimitere la un personaj dintr-o peliculă.
11.09.2023 | 17:57
Porecla primita de Printesa Charlotte de la colegii de la scoala Are legatura cu un personaj de film
Denumirea cu care este strigată Prințesa Charlotte de elevii de la școală. Face trimitere la un personaj dintr-o peliculă. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Porecla primită de fiica Prințului William și a lui Kate Middleton de la colegii de la școală. Are legătură cu un personaj de film. Mulți admiratori ai Familiei Regale Britanice o simpatizează pe copila în vârstă de 8 ani.

Denumirea cu care este strigată Prințesa Charlotte de elevii de la școală. Face trimitere la un personaj dintr-o peliculă

Denumirea cu care este recunoscută Prințesa Charlotte de elevii de la școală. Face trimitere la un personaj dintr-o peliculă, conform lui Katie Nicholl, expert în probleme regale. Copila învață la o instituție de învățământ prestigioasă din Berkshire.

ADVERTISEMENT

Fiica Prințului William și a lui Kate Middleton este elevă la Lambrook School, unde este în centrul atenției. Porecla sa face trimitere la un personaj dintr-o peliculă celebră și foarte urmărită la nivel internațional.

Mai exact, Prințesa Charlotte este strigată adesea Xena datorită atitudinii sale îndrăznețe și a felului său de a se comporta. Numele de Prințesa Războinică este inspirat din popularul serial de televiziune intitulat Xena, Prințesa Războinică.

ADVERTISEMENT

„Se pare că i-a fost atribuită această poreclă din două motive. Evident pentru că este o prințesă, dar și pentru că se comportă adesea ca un băiețel”, a explicat autoarea britanică Katie Nicholl, scrie dcnews.ro.

Prințesa Charlotte, un copil plin de energie

Prințesa Charlotte este descrisă drept un copil plin de energie și care este mereu în căutarea unei noi aventuri. Potrivit publicației Daily Mail, al doilea copil al Prințului și Prințesei de Wales, adoră să se cațere în copaci.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii Entertainment Tonight, expertul regal a susținut că Prințesa se comportă adesea ca un băiețel. De asemenea, este pasionată de tot ce ține de sport și merge adesea la meciuri împreună cu tatăl său.

Mama sa, Kate Middleton, a declarat la un moment dat că fetiței îi place să se joace pe trambulină împreună cu cei doi frați. Foarte multe persoane au observat pofta de viață pe care o are, dar și personalitatea vibrantă.

ADVERTISEMENT

Aceste lucruri au ieșit la iveală în multe dintre aparițiile sale publice alături de Familia Regală. Prințesa Charlotte este adesea autoritară cu fratele mai mare și chiar îi spune ce să facă atunci când sunt în văzul lumii.

ADVERTISEMENT