Sport

Legenda Stelei, atac la Florin Niță: „Un nesimțit și un amărât, vai de capul lui”

O fostă glorie a Stelei l-a atacat extrem de dur pe portarul Florin Niță. Gestul care l-a enervat pe un fost jucător al roș-albaștrilor.
09.07.2023 | 16:11
Legenda Stelei atac la Florin Nita Un nesimtit si un amarat vai de capul lui
O legendă a Stelei l-a atacat dur pe Florin Niță. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Adrian Bumbescu, legenda Stelei, a avut un discurs extrem de dur referitor la Florin Niță. Fost elev al lui Adrian Bumbescu la juniorii roș-albaștrilor, Florin Niță a fost acuzat de fostul fundaș că nu răspunde la mesaje și i-a bătut obrazul.

Legenda Stelei, atac la Florin Niță: „Era extremă dreaptă până să-l fac portar”

Florin Niță și-a făcut junioratul la Steaua, unde l-a avut în postura de coordonator pe Adrian Bumbescu, fostul șef al Centrului de Copii şi Juniori de la Steaua. Totuși, legătura dintre portarul român și fostul fundaș al roș-albaștrilor s-a degradat cu trecerea anilor.

ADVERTISEMENT

„Ministrul Apărării” a avut un discurs devastator la adresa portarului în vârstă de 36 de ani. Adrian Bumbescu l-a luat la țintă pe Florin Niță, pentru că nu a răspuns la telefon și consideră că acesta l-a uitat pe cel care l-a ajutat la începutul carierei.

„Am avut grupe bune, chiar pe Florin Niţă, portarul echipei naţionale. L-am avut de la 7 ani, era extremă dreaptă până să-l fac portar. Am avut un meci pe la Piteşti, mi s-au accidentat amândoi portarii şi l-am băgat pe el. A apărat foarte bine, era extremă dreaptă… 

ADVERTISEMENT

„Un nesimțit! Era un amărât”

Aveam nişte poze cu el, era slab, uscat, aşa, dar avea o viteză ca extremă dreaptă. A apărat bine, după l-am băgat la un turneu final la Timişoara, unde a apărat extraoardinar, am luat trofeul pe ţară şi a rămas portar. 

Păcat că nu mai răspunde la telefon, un nesimţit! Sigur că l-am sunat, i-am şi transmis că e uşor să-ţi uiţi antrenorul care te-a crescut. Îi aduceam mâncare la stadion, era un amărât. Vai de capul lui. În fine, e altă problemă. Sigur, sunt destui care-şi uită antrenorul”, a declarat Adrian Bumbescu, conform Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

După ce a făcut junioratul la Steaua, Florin Niță a evoluat pentru Concordia Chiajna. Ulterior, portarul a fost transferat de FCSB în 2013. Cinci ani mai târziu, echipa finanțată de Gigi Becali l-a cedat pe internaționalul român la Sparta Praga pentru 1,3 milioane de euro.

La începutul anului, Florin Niță a fost împrumutat de formația din capitala Cehiei la Pardubice. Portarul român a ajuns la final de contract cu Sparga Praga, cu care nu și-a prelungit înțelegerea. Jucătorul a rămas liber de contract după ce a refuzat oferta celor de la Pardubice.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să-l păstrăm pe Florin, așa că am făcut niște pași. I-am oferit condiții peste cele standard. Până la urmă, nu am fost de acord și pleacă. Merită să fie mulțumit pentru ceea ce a realizat sa în echipa noastră. Ne-a ajutat foarte mult”, a spus Vit Zavrel, directorul sportiv al FK Pardubice.

ADVERTISEMENT
Tags: