Sport

Adrian Bumbescu, anunț legat de posibilitatea ca CSA Steaua să promoveze: „Vom face o nouă echipă. Se discută deja cu jucători”

Adrian Bumbescu anunță o reconstrucție totală la echipă și a vorbit despre șansele de promovare. Ultimele detalii din Ghencea.
18.05.2023 | 16:29
Adrian Bumbescu anunt legat de posibilitatea ca CSA Steaua sa promoveze Vom face o noua echipa Se discuta deja cu jucatori
Adrian Bumbescu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare din sezonul viitor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Bumbescu anunță schimbări masive la Steaua după ce echipa a terminat sezonul pe locul doi însă nu poate promova în SuperLiga. Fostul mare fotbalist îi ia apărarea lui Daniel Oprița.

Adrian Bumbescu, mesaj clar pentru jucători: „Vor rămâne cei care merită să joace la Steaua”

Adrian Bumbescu anunță mișcări mari de trupe în Ghencea: „Pentru sezonul viitor vom face o nouă echipă. Se discută acum în interiorul clubului despre promovare. Eu cred că în sezonul viitor vom rezolva această problemă referitor la dreptul de promovare. Știu că sunt discuții, se dorește modificarea legii”.

ADVERTISEMENT

„Colonelul” Bumbescu îi ia apărarea antrenorului în conflictul cu Florin Talpan„Oprița și staff-ul său merită felicitări pentru acest sezon. Echipa a terminat pe locul 2, direct promovabil. Eu cred că Daniel Oprița ar trebui păstrat și în sezonul viitor, a făcut o treabă foarte bună”.

Adrian Bumbescu anunță transferuri la Steaua: „Se discută deja cu anumiți jucători”

Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni a dezvăluit că a început deja campania de achiziții: „Vor rămâne jucătorii care merită să joace la Steaua. Se discută deja cu anumiți jucători care ar putea semna în vară. Să vedem ce fotbaliști o să mai găsim, ce jucători mai rămân liberi. Și din Academie vor promova tinerii care merită, care s-au impus.

ADVERTISEMENT

Jucătorii actuali au primit multe șanse, au jucat la un club mare. Se va face o analiză, vom vedea cine rămâne. Nu știu dacă dreptul pentru promovare ar trebui să-i afecteze pe jucători, fiecare are părerea lui”, a mai spus Bumbescu, potrivit sport.ro.

Steaua mai are doar 4 jucători sub contract

FANATIK a aflat că doar patru jucători se vor mai afla sub contract cu Steaua începând din vară. Este vorba despre golgheterul Bogdan Chipirliu, Cristian Balgiu, cel care a intrat în conflict cu Ahmed Bani, Rareș Enceanu și Tsvetelin Chunchukov.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița a vorbit despre această problemă la emisiunea „Națiunea Stelistă”: „Mai sunt patru jucători care mai au contracte! Ceilalți își termină contractele în iunie. Am discutat și cu Chunchukov, așteaptă oferte de la Liga 1, n-ar zice nu unei oferte de acolo. Eu și staff-ul meu mai avem un an de contract.

N-am apucat să vorbesc cu jucătorii. Probabil că săptămâna viitoare se va decide, trebuie să am o întâlnire cu domnul comandant. Dacă va fi să avem drept de promovare, trebuie s-o luăm de la capăt”.

ADVERTISEMENT

Steaua a terminat sezonul din Liga 2 Casa Pariurilor pe locul secund și și-a asigurat promovarea din punct de vedere sportiv în SuperLiga. Echipa nu are însă drept de promovare și tremură să ia licența și pentru liga secundă.

ADVERTISEMENT
Tags: