Life

Leo de la Strehaia a ajuns la spital la doar o zi după ce a ieșit din închisoare. Ce probleme are interlopul

Leo de la Strehaia, la spital după o zi de când a fost eliberat din închisoare. Cu ce probleme de sănătate se confruntă interlopul.
07.09.2023 | 12:13
Leo de la Strehaia a ajuns la spital la doar o zi dupa ce a iesit din inchisoare Ce probleme are interlopul
Leo de la Strehaia, din nou la spital. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Leo de la Strehaia a ajuns pe patul de spital, la o zi după ce a fost eliberat din închisoare. Cunoscutul interlop s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate acum ceva timp.

Leo de la Strehaia, din nou pe patul de spital, la o zi după ce a ieșit din închisoare

În timp ce se afla la închisoare, Leo de la Strehaia s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Acesta a ajuns de urgență la spital, acolo unde a fost transportat direct din celulă.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, controversatul afacerist a fost operat de urgență după ce a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se afla în spatele gratiilor. La trei luni de la intervenție, soția lui Leo de la Strehaia a spus că acesta a slăbit 15 kilograme în perioada de convalescență.

Interlopul a fost eliberat din închisoare cu mai bine de o zi în urmă, însă a avut parte de noi probleme. Sponsorul maneliștilor a ajuns din nou pe mâinile medicilor.

ADVERTISEMENT

Acesta a postat, pe pagina sa de Facebook, o imagine de pe patul de spital. Nu a oferit mai multe detalii despre ce s-a întâmplat. “Leo de la Strehaia , prima zi după eliberare la spital”, a scris la descrierea imaginii.

Ion Stelică Mihai, pe numele său real, a ajuns la închisoare în 2021. Afaceristul a fost condamnat atunci într-un dosar de evaziune fiscală, dar a fost eliberat acum două zile. La ieșirea din Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin, Leo de la Strehaia a fost însoțit de persoanele dragi.

ADVERTISEMENT

“Vă pup, prieteni! Am venit acasă de la pușcărie”, este mesajul pe care l-a transmis pe Facebook, la puțin timp după ce a ieșit de după gratii.

Leo de la Strehaia s-a luptat pentru viața lui la începutul lui 2023

Anul trecut, în perioada sărbătorilor, Leo de la Strehaia a suferit mari probleme de sănătate, iar membrii familiei s-au temut pentru viața lui. După accidentul vascular cerebral, sponsorul maneliștilor și-a revenit destul de greu.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, sora afaceristului spunea că acesta nu se poate ridica deloc din pat și că trebuie să stea liniștit, din cauza problemelor la inimă.

“Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol.

 El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral”, a spus atunci sora lui Leo de la Strehaia pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT