Sport

Leo Grozavu a dezvăluit secretul revenirii uluitoare a lui Poli Iași în meciul cu Dinamo: „Parcă erau blocați”

Leo Grozavu a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor de la Poli Iași la pauza meciului cu Dinamo. Moldovenii au revenit și au câștigat partida cu 3-1.
25.04.2023 | 22:57
Leo Grozavu a dezvaluit secretul revenirii uluitoare a lui Poli Iasi in meciul cu Dinamo Parca erau blocati
Leo Grozavu a dezvăluit secretul din spatele revenirii lui Poli Iași cu Dinamo. Foto: captură Youtube - @Politehnica Iași
ADVERTISEMENT

Poli Iași a câștigat, scor 3-1 cu Dinamo pe Stadionul „Arcul de Triumf” în etapa cu numărul 5 din play-off-ul Liga 2 Casa Pariurilor și a revenit pe prima poziție. Moldovenii sunt favoriți la promovarea în SuperLiga după ce au revenit de la 0-1. Leo Grozavu a dezvăluit ce le-a spus la pauză jucătorilor săi.

Leo Grozavu, secretul din spatele revenirii lui Poli Iași cu Dinamo: „Nu am înțeles teama din prima repriză”

Poli Iași a început timorată partida de la București cu Dinamo. Ghezali a deschis scorul în minutul 22 pentru „câini”, iar cu trei minute înainte de pauză, Harrison a restabilit egalitatea. Atitudinea fotbaliștilor moldoveni a fost cu totul diferită în a doua parte a meciului, datorită intervenției lui Leo Grozavu.

ADVERTISEMENT

„Ei sunt motivați oricum. Dar nu am înțeles teama din prima repriză, respectiv din primele 20-30 de minute. Parcă erau blocați. Avem atmosferă frumoasă, oameni în tribune, un gazon perfect, ambient perfect pentru a juca. Am demonstrat că suntem o echipă care joacă și nu întâmplător am ajuns în partea superioară a clasamentului.

Nu văd de ce atâta teamă. Asta le-am și spus. Nu aveam cu ce să venim de pe bancă, dar reacția lor a fost una pozitivă și ca dovadă rezultatul ne-a ieșit. Meci frumos, spectaculos cu răsturnare de scor. Îi felicit pe băieți au făcut o partidă de luptă extraordinară.

ADVERTISEMENT

Ne-am trezit după 0-1. Până atunci am avut foarte multe momente de amorțeală de lipsă de mișcare. Puteam să mai primim un gol în primele minute. Dar contrar a ceea ce s-a întâmplat cu Steaua de data asta am reușit chiar dacă am fost conduși să întoarcem rezultatul”, a declarat Leo Grozavu, la finalul partidei.

Leo Grozavu, impresionat de munca lui Ovidiu Burcă la Dinamo: „Mă bucură”

Deși a învins-o, Leo Grozavu a ținut să o laude pe Dinamo pentru care a evoluat ca jucător în perioada 1992-1998. Antrenorul lui Poli Iași l-a felicitat pe Ovidiu Burcă pentru munca depusă la clubul din Ștefan cel Mare și a remarcat legătura dintre suporteri și jucători.

ADVERTISEMENT

„Sunt meciuri cu miză, meciuri cu suporteri. Atunci când jucăm cu suporteri ne ambiționează și pe noi. Ne-am dori la fiecare meci să avem asemenea atmosferă pentru că este propice fotbalului. Aș vrea să felicit pe Dinamo, pe Ovidiu Burcă, pentru munca pe care a făcut-o aici pentru tot ce face în continuare. Chiar dacă au pierdut au întâlnit o echipă care se pregătește și ea, care joacă și își dorește.

Ceea ce a reușit să facă Ovidiu Burcă este de apreciat. Mă bucură că suporterii încurajează echipa chiar dacă pierd. Am văzut publicul aplaudându-i pe jucători când au părăsit terenul ceea ce spune mare de lucru despre unitatea și caracterul care există în vestiar și în tribună”, a mai spus Leo Grozavu.

ADVERTISEMENT

Poli Iași, probleme de lot în finalul play-off-ului: „Ne-a luat pe nepregătite”

Poli Iași nu s-a putut baza pe anumiți jucători la meciul cu Dinamo, iar Leo Grozavu s-a felicitat pentru decizia de a lua mai mulți fotbaliști la meciul de pe „Arcul de Triumf”. Unul dintre absenți a fost Risto Jankov. Portarul titular din Macedonia de Nord a acuzat stări de rău cu o seară înaintea meciului.

„Am fost mai mult decât inspirați să luăm mai mulți jucători în această deplasare. Aseară, Jankov a acuzat o stare de greață. Nici în momentul de față nu se află foarte bine. Ne-a luat pe nepregătite. Trebuie să fii pregătit cu un lot echilibrat pe toate posturile ca să poți în orice moment să duci un asemenea play-off la final. 

După 0-1 s-a trezit și Alin (n.r. Roman). Până atunci a avut acea lovitură liberă la care a alunecat și a executat-o prost și a fost foarte marcat. I-am spus și la pauză că a trecut. Important e ce face în continuatoare. A doua repriză a fost omul meciului. A avut din nou o reacție foarte bună”, a încheiat Leo Grozavu.

ADVERTISEMENT
Acuzații explozive » Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu:...
Acuzații explozive » Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu: „A mințit ca ordinarul ordinarilor! E idiot, nu orgolios!”
Ilie Dumitrescu a apărut cu ea la braț și a atras toate privirile....
Ilie Dumitrescu a apărut cu ea la braț și a atras toate privirile. ”Are calități deosebite”
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Blackout pana in 2026! Furtuna solară care ne lasă fără curent și internet. PREVIZIUNI SUMBRE
Puterea unui mărțișor. Legătura dintre șnurul alb-roșu și Baba Dochia
Puterea unui mărțișor. Legătura dintre șnurul alb-roșu și Baba Dochia
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume