Fotbal international

Leo Messi a decis! La ce gigant pleacă de la FC Barcelona: „Vorbesc foarte serios”

04.12.2020 | 09:01
Leo Messi a decis La ce gigant pleaca de la FC Barcelona Vorbesc foarte serios
ADVERTISEMENT

După 19 ani petrecuți pe Camp Nou, este aproape sigur că Leo Messi pleacă de la FC Barcelona. Anunțul a fost făcut de un jurnalist francez apropiat clubului PSG. Argentinianul s-ar putea reuni cu Neymar, fostul său coleg. 

Nemulțumirile starului argentinian au fost tot mai mari în ultima perioadă și nu au putut fi ameliorate nici de plecarea lui Josep Maria Bartomeu. Președintele catalan a fost îndepărtat în luna octombrie.

ADVERTISEMENT

Odată cu politica de austeritate impusă ca urmare a pandemiei de coronavirus, și salariul lui Messi a fost ajustat. Superstarul de pe Camp Nou ar vrea să părăsească echipa și francezii anunță deja viitoarea sa destinație.

Leo Messi a decis unde pleacă de la FC Barcelona! Vrea să fie din nou coleg cu Neymar

În vârstă de 33 de ani, argentinianul Messi nu își mai vede viitorul pe Camp Nou. Deși a câștigat alături de clubul blaugrana tot ce se putea câștiga, el nu se mai regăsește la actuala echipă. Fostul „Balon de Aur” s-a plâns în repetate rânduri de faptul că este tratat greșit de oamenii din jurul echipei.

ADVERTISEMENT

Peste mai puțin de o lună, începând cu 1 ianuarie 2021, Lionel Messi va intra în ultimele șase luni de contract și poate semna gratuit cu orice club din lume. Printre cele interesate sunt și englezii de la Manchester City, care au încercat să îl ademenească prelungindu-i contractul lui Pep Guardiola. Messi și Guardiola au colaborat și la FC Barcelona. Însă francezii anunță că Messi a ales deja și va merge la PSG.

„Vă zic sigur, Messi a decis. Va merge la PSG. Vorbesc foarte serios. De anul viitor, Lionel Messi va juca pentru Paris Saint Germain”, a spus jurnalistul RMC Daniel Riolo. Acesta este unul dintre jurnaliștii foarte apropiați de clubul parizian și cu informații excelente din interiorul formației de pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Neymar de abia îl așteaptă: „Vreau să joc din nou cu el”

Despre revenirea lui Neymar Jr. la FC Barcelona s-a discutat foarte intens încă de când brazilianul a decis să plece la PSG. Cu toate că s-a speculat mult cu privire la dorința brazilianului de a reveni pe Camp Nou pentru a juca din nou cu Leo Messi, se pare că lucrurile se vor desfășura în sens invers, iar Messi va merge la Paris.

Neymar este cum nu se poate mai încântat de această variantă. Brazilianul a anunțat după succesul cu 3-1 împotriva lui Manchester United, pe Old Trafford, că va juca din nou cu Messi din sezonul viitor. Ar putea fi doar o dorință exprimată de Neymar, însă siguranța afirmațiilor sale sugerează că și el are informații cu privire la transferul argentinianului în Franța.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea să joc din nou cu Lionel Messi. Asta îmi doresc cel mai mult, vreau să mă bucur din nou alături de el, pe teren. L-aș lăsa să joace în locul meu, nu e nicio problemă. Pot să ies. Dar vreau să jucăm din nou împreună, iar la anul sigur se va întâmpla asta”, a spus Neymar.

ADVERTISEMENT