Sport

Leo Strizu, conectat non-stop pe WhatsApp în timpul meciului FCSB – Petrolul. Cum a fost surprins tehnicianul. Foto

Leo Strizu a fost surprins în timpul meciului dintre FCSB și Petrolul Ploiești, că a stat conectat non-stop pe WhatsApp, pe o tabletă.
02.03.2023 | 21:03
Leo Strizu conectat nonstop pe WhatsApp in timpul meciului FCSB  Petrolul Cum a fost surprins tehnicianul Foto
Leo Strizu, conectat non-stop pe WhatsApp în timpul meciului FCSB - Petrolul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul în acte al vicecampioanei României a primit indicațiile pe tabletă de la Mihai Pintilii, care este suspendat și care a stat în lojă alături de Mihai Stoica pentru meciul cu Petrolul Ploiești, dar și alături de soție și copii.

Leo Strizu, conectat non-stop pe WhatsApp în timpul meciului FCSB – Petrolul

Leo Strizu a fost conectat non-stop pe WhatsApp, prin intermediul unei tablete aflate lângă banca tehnică a vicecampioanei României și care nu încalcă deloc regulamentul. De altfel, Strizu a recunoscut în cadrul unei conferințe de presă înaintea meciului cu Petrolul Ploiești că indicațiile vor fi dată ca „până acum” la echipă:

ADVERTISEMENT

„Iar de partea indicaţiilor, tehnico-tactice sau ceea ce o să ceară jocul, va fi ce a fost şi până acum. Nu ar trebui să îşi facă nimeni probleme că echipa va suferi din punctul ăsta de vedere.

E adevărat, chiar dacă am o colaborare mai la distanţă cu Pintilii, întotdeauna discuţiile au fost foarte constructive. Şi am ajuns la o concluzie că rolul lui pe bancă este diminuat. Mihai probabil va sta într-una din loji, nu ştiu unde”.

ADVERTISEMENT
Leo Strizu primind indicații pe WhatsApp. Sursă foto: gsp.ro
Leo Strizu primind indicații pe WhatsApp. Sursă foto: gsp.ro

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va folosi o tabletă pentru meciul cu Petrolul

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a anunțat că echipa va folosi o tabletă pentru meciul cu Petrolul, lucru care este permis de UEFA și de FIFA: E o vânătoare, au pus ținta pe Pintilii, felicitări lui Burchel. Doar că avem un antrenor, care e licențiat de prestigioasa Școală de Antrenori a lor. Nu stau eu pe bancă, așa cum scrie presa, eu stau în lojă cu Pintilii.

Nu vreau să stau pe bancă, am 58 de ani, voi sta în lojă cu Mihai Pintilii. Pe bancă se trăiește mai intens și chiar nu vreau să stau pe bancă, nu mai îmi doresc de ceva timp să fac asta”.

ADVERTISEMENT

„Vă mai spun ceva, UEFA și FIFA permit să fie o tabletă pe bancă și să fie deschisă, ca să urmărești fazele. Marius Ianuli va sta pe bancă. Noi vom respecta regulamentul. Pintilii se aștepta la decizia asta!”, a mai spus Mihai Stoica.

„În țara în care un ministru e ba al Sănătății, ba al Sportului, ba al nu știu cui. Deci avem miniștri multi-tasking, dar nu putem avea un fost fotbalist al naționalei ca antrenor la o echipă de club.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu știe de Burchel. Deși el a fost, probabil, unul dintre cei care au insistat ca naționala României să aibă un selecționer fără licență, asta după ce ne-au tot bătut pe noi la cap cu carnetele de antrenori”, mai spunea MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,10 este cota pentru „2 solist” la meciul UTA – FCSB

ADVERTISEMENT