Sport

Leo Strizu, mesaj cu „dedicație” pentru Gigi Becali după ce FCSB a ratat titlul: „Lecţia despre educaţie”

Leo Strizu i-a adresat un mesaj indirect lui Gigi Becali după ce FCSB a ratat titlul în SuperLiga în detrimentul Farului.
22.05.2023 | 10:25
Leo Strizu mesaj cu dedicatie pentru Gigi Becali dupa ce FCSB a ratat titlul Lectia despre educatie
Leo Strizu i-a transmis un mesaj indirect la adresa lui Gigi Becali după ratarea titlului de către FCSB: Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Leo Strizu a oferit o primă reacție după ce FCSB a pierdut titlul în SuperLiga cu o etapă rămasă până la finalul sezonului. Fostul antrenor al roș-albaștrilor, plecat cu scandal la începutul lunii martie, a pus în balanță modul de conducere al echipei finanțate de Gigi Becali cu felul în care Gică Hagi administrează Farul.

Leo Strizu, mesaj cu „dedicație” pentru Gigi Becali după ce FCSB a pierdut titlul: „Se începe cu priceperea și se continuă cu perseverența”

Leo Strizu a decis să o părăsească pe FCSB după victoria din meciul cu Petrolul, scor 4-1, de la începutul lunii martie. Fostul antrenor al roș-albaștrilor a vorbit pe larg la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre culisele plecării din staff-ul vicecampioanei, dar și despre conflictul cu Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

După ce FCSB a ratat din nou cucerirea titlului în SuperLiga, Leo Strizu nu a ezitat și a reacționat printr-o postare pe Facebook prin care face trimitere la felul în care este condus clubul din Berceni. Tehnicianul a lăudat și a descris modalitatea lui Gică Hagi de a conduce clubul campion al României.

„Hagi şi lecţia lui despre educaţie. Se începe cu PRICEPEREA într-un domeniu şi un vis. Se continuă cu perseverenţa. Se adaugă exigenţă, nervi, zbucium, agonie, de toate. Se selectează merituos. Şi se formează continuu.

ADVERTISEMENT

Se câştigă. Deşi eşti mic. Pentru că întotdeauna seriozitatea, implicarea, perfecţionarea continuă dau calitate, deci rezultat. Academia e a copiilor lui Hagi, restul rămâne club…”, a scris Leo Strizu, pe pagina personală de Facebook.

Ce a făcut Mihai Stoica după ce FCSB a pierdut titlul cu Farul

Deși delegarea lui Radu Petrescu la derby-ul Farul – FCSB 3-2 a fost intens contestată, „centralul” bucureștean a gestionat bine partida și nu a avut de luat decizii la limită. La scurt timp după fluierul de final al arbitrului, Mihai Stoica a luat-o pe fiica sa, Teodora, și a plecat imediat la București, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Același lucruri l-a făcut și delegația FCSB care nu a stat la festivitatea de premiere, ci a accelerat în drumul spre Capitală. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Farul a devenit matematic campioană. Formația pregătită de Gică Hagi se află pe primul loc, cu 50 de puncte, la patru în fața celor de la FCSB.

În ultima partidă, „marinarii” se vor deplasa în Gruia pentru derby-ul cu CFR Cluj, în timp ce FCSB va evolua pe Arena Națională în compania rivalilor de la Rapid. Giuleștenii au felicitat echipă antrenată de Gică Hagi la scurt timp după cucerirea titlului.

ADVERTISEMENT

Nebunie la Ovidiu după ce Farul a cucerit titlul

FCSB a condus-o cu 2-0 pe Farul după golurile marcate de Adrian Șut și Andrea Compagno, ambele din pasele lui Florinel Coman. Jocul bun al roș-albaștrilor s-a stins treptat, iar Mateus, Băluță și Munteanu au adus victoria „marinarilor”.

Nebunia s-a declanșat după golul atacantului dorit de FCSB, Louis Munteanu, iar după fluierul de final al lui Radu Petrescu fanii au intrat pe teren și au celebrat titlul alături de jucători. Petrecerea s-a mutat la vestiare, după care delegația Farului a revenit pe gazon pentru festivitatea de premiere.

ADVERTISEMENT