Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Toate culisele plecării lui Leo Strizu de la FCSB, dezvăluite la Fanatik Superliga. „E război! Teia Sponte disprețuiește faptul că Meme Stoica este la FCSB”. Video

Horia Ivanovici a prezentat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA toate culisele plecării lui Leo Strizu de la FCSB și detalii din războiul rece dintre Teia Sponte și Meme Stoica.
03.03.2023 | 12:23
Exclusiv Toate culisele plecarii lui Leo Strizu de la FCSB dezvaluite la Fanatik Superliga E razboi Teia Sponte dispretuieste faptul ca Meme Stoica este la FCSB Video
Horia Ivanovici a dezvăluit toate culisele războiului rece de la FCSB. foto: colaj fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a învins clar Petrolul în etapa 28 a SuperLigii, însă ceea ce a captat total atenția după meci a fost anunțul demisiei lui Leo Strizu din funcția de antrenor principal al „roș-albaștrilor”. Acesta era doar în acte tehnicianul echipei, fiindcă deținea licența Pro, fiind un fel de paravan pentru Mihai Pintilii, adevăratul antrenor.

Culisele plecării lui Leo Strizu de la FCSB, dezvăluite în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA: „E război total între Teia Sponte și Meme Stoica!”

Deși imediat după partidă a spus că a luat decizia din motive personale, Strizu a avut un cu totul alt discurs la conferința de presă, când a anunțat că a fost sabotat în permanență din interorul clubului. Deși nu a dat nume, toate indiciile duceau către Mihai Stoica, managerul general al FCSB, care nu a privit cu ochi buni venirea lui Strizu încă de la început.

ADVERTISEMENT

Iar varianta a fost confirmată, cu lux de amănunte, în emisiunea FANATIK SUPERLIGA de luni, 3 martie. Moderatorul Horia Ivanovici a dat detalii exclusive, anunțând că Leo Strizu a fost de fapt doar un pion care a căzut la mijloc într-un război rece ce se duce de ani buni în culise între Teia Sponte și Mihai Stoica.

„Îmi dați voie să vă spun eu ce se întâmpă acolo, să vă spun toate culisele? Situația este în felul următor, ca să ne înțelegem. Sunt lucruri pe care noi, cei de la FANATIK, le știm cu certitudine, sunt culise, dar sunt culise extrem de adevărate.

ADVERTISEMENT

Practic, la FCSB, de mulți ani, și astea sunt niște dezvăluiri pe care le fac în exclusvitate aici la FANATIK SUPERLIGA, este un război rece între Meme Stoica și Teia Sponte. De ani de zile… Acum câțiva ani, războiul a fost și pe față, cu declarații, s-au atacat, s-au mușcat ca să zic așa, și-au dat lovituri sub centură…

Niciodată Meme Stoica nu l-a suportat pe Teia Sponte, nu a suportat influența lui pe lângă Gigi Becali, nu a suportat faptul că Gigi Becali îl are pe Teia Sponte mereu la dreapta sa, n-a suportat că vorba lui Teia Sponte contează și atârnă greu, așa cum Teia Sponte, și asta v-o spun sigur, disprețuiește că Meme Stoica este la FCSB, așa cum o fac și mare parte dintre machidoni.

ADVERTISEMENT

Însă, Gigi Becali are o slăbiciune pentru Meme Stoica, și nu doar o slăbiciune… Și părerea mea este că Mihai Stoica e unul dintre cei mai buni conducători din fotbalul românesc, unul dintre cei mai valoroși manageri, pentru că știe fotbal, se informează, muncește, plus că în multe războaie a fost de-a dreapta lui Gigi Becali, iar Gigi ține foarte mult la ideea de loialitate”, a început Horia Ivanovici seria dezvăluirilor de culise de la FCSB.

VEZI VIDEO MAI JOS

Horia Ivanovici, despre războiul de la FCSB: „Nu se halesc!”

În continuare, la FANATIK SUPERLIGA, a fost prezentată în premieră o poză cu Teia Sponte și Mihai Stoica din pauza meciului FCSB – Petrolul. Teia Sponte părea nervos, iar din expresia feței se poate deduce faptul că îi cere socoteală lui Mihai Stoica, știind probabil că Leo Strizu urma să-și anunțe demisia.

ADVERTISEMENT

„Cei doi se văd acum, putem să vă arătăm și poze din pauza meciului de aseară, când Teia Sponte aparent amical se întreținea cu Meme Stoica, cu zâmbetul pe buze, însă amândoi țin cuțitele la spate și, scuzați-mi expresia, nu se halesc! Acum, vedeți și poza, nu-mi dau seama foarte bine dacă e o discuție amicală, mă uit și eu mai bine, nu mi se mai pare așa amicală după expresia feței lui Teia Sponte. Cred că mai degrabă Teia Sponte îi cerea niște explicații lui Meme Stoica, probabil că știa ce se va întâmpla cu Strizu. Poza este făcută în pauza meciului FCSB – Petrolul 4-1… Într-adevăr, Teia Sponte pare că-i cere socoteală lui MIhai Stoica.

Cei doi sunt într-un război rece de ani de zile, au zâmbetul pe buze, se întâlnesc, pentru că Gigi nu-i lasă să se certe, spun platitudini, sunt amabili unul cu celălalt, dar nu se suportă. Pur și simplu nu se suportă.

Ceea ce nu știți dumneavoastră este că Leo Strizu a fost pus pe banca FCSB-ului la sugestia lui Teia Sponte. Când ei căutau disperați un antrenor cu licență, Teia, care este și unul dintre sfetnicii lui Gigi Becali… Gigi Becai are încredere în gândirea lui Teia Sponte, așa cum are și în loialitatrea lui Mihai Stoica, de aia îi ține pe amândoi. Deci, atunci când a fost acea criză că FCSB nu avea antrenor, Teia i-a spus: «Gigi, păi avem aici în ogradă». / «Pe cine?» / «Leo Strizu». / «Excelentă idee», a zis Gigi”, a continuat Horia Ivanovici.

Leo Strizu nu a mai rezistat presiunii puse de Mihai Stoica: „Atacurile lui și-au atins ținta!”

Era clar că numirea lui Leo Strizu ca antrenor la FCSB, la sugestia lui Teia Sponte, nu-i va pica foarte bine lui Mihai Stoica. Managerul general își vedea șubrezită poziția în cadrul clubului, astfel că a trecut la contraatac. Prin atacuri bine țintite și umilitoare la adresa lui Leo Strizu a pus o presiune imensă pe acesta, știind că va ceda în cele din urmă.

„Ceea ce nu știți dumneavoastră e că Teia Sponte e nașul lui Leo Strizu, nu doar că e o relație de prietenie între ei. În momentul în care nașul lui Strizu l-a pus pe acesta pe banca tehnică, este clar că nu i-a picat bine lui Meme Stoica. Și au început șicanele. Au început umilințele, au început toate lucrurile urâte pe care le-am auzit și din culise, pe care le-a spus și Strizu aseară.

Pe care le-a dezvăluit și Gazeta Sporturilor. Ei au scris primii despre modul cum a fost umilit Leo Strizu, se pare, la comanda lui Mihai Stoica. Gen nu a fost luat în Antalya, nu avea voie să participe la antrenamente, nu avea voie înainte de meci când Pintilii vorbea cu jucătorii să stea în vestiar. Vă mai spun ceva. Nu avea voie Strizu să vorbească sau să le dea orice fel de indicații jucătorilor. Era o mascotă perfectă, un om căruia i s-a luat absolut toată personalitatea.

Meme e un tip extrem de inteligent, a știut că Strizu va ceda. Și atunci, și cu ajutorul presei, a dat drumul la această presiune incredibilă asupra lui Strizu și bineînțeles că acesta până la urmă a ridicat mâna și a spus «pas». Din punctul acesta de vedere, Strizu nu are duritatea și nici anduranța lui Meme Stoica pentru bătălii de genul acesta. Meme Stoica e un fighter. Ăsta e adevărul. E un tip care are curaj și care s-a luptat cu mare parte din lumea fotbalului pentru interesele FCSB-ului și, implicit, pentru interesele sale. Și atunci, repet, Meme a pus presiune cu niște materiale bine țintite și până la urmă, firesc, Leo Strizu a cedat. Mai ales că postura sa era umilitoare.

Deci aici vorbim de un război rece, sub ochii lui Gigi Becali, între Meme Stoica și Teia Sponte. Strizu voia să demisioneze încă de acum zece zile, pentru că nu mai suporta umilințele, a vrut să aibă o discuție finală cu Gigi Becali, nu știu dacă a mai avut-o, eu nu cred… Cred că pur și simplu nu a mai suportat și de aceea și-a dat demisia.

În mod sigur, și-a dat demisia și cu binecuvântarea lui Teia Sponte, nașul lui, pentru că nu face niciun pas fără acordul lui Teia… Asta îl deranja pe Meme. Ideea că omul lui Teia Sponte știe tot ce se întâmpla acolo, iar Meme consideră că el trebuie să fie șeful, că de aia e manager. El trebuie să gestioneze tot ce se întâmplă la club, nu alții… Plus că părerea sinceră a lui Meme Stoica despre Leo Strizu era că e un tip care nu spunea ceea ce trebuie, nu avea abilitatea de a vorbi… Meme Stoica le spunea tuturor că vorbește numai prostii.

Este faimoasă acea conferință de presă înaintea meciului cu Universitatea Craiova, când Leo Strizu a spus că totul e în regulă cu Compagno, iar FANATIK la 30 de minute a dat pe site site în exclusivitate că acesta nu va juca în meciul cu Universitatea Craiova. Practic, nu numai că nu i s-a spus nimic lui Strizu de Compagno, dar a fost și dezinformat de staff-ul medical. A fost pus într-o postură extrem de delicată, pe care nu o merita.

Umilințele au curs non-stop, până când Strizu a fost făcut una cu pământul, iar într-un ultim puseu de demnitate nu a mai rezistat și și-a dat demisia. Cam acestea sunt culisele, despre asta este vorba, nu neapărat Leo Strizu este miza, ci acest război rece dintre Meme Stoica și Teia Sponte. Război pe care, nu înțeleg de ce,Gigi Becali îl privește cu detașare, ba chiar și cu un ușor amuzament. Poate chiar îi și convine că e această luptă. Poate să se informeze știind sigur că informațiile din fiecare tabără sunt corecte și poate să-și extragă ceea ce-l interesează, chintesența. Adică niciodată taberele nu se vor uni împotriva sa”, a încheiat Horia Ivanovici seroa dezvăluirilor incendiare despre războiul rece de la FCSB.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT