Life

Liana Stanciu, căsătorită de peste 20 de ani cu Mihai Georgescu. Care este secretul longevității mariajului lor

Liana Stanciu are un mariaj de peste 20 de ani cu artistul Mihai Georgescu. Realizatoarea de la TVR a dezvăluit care este secretul căsniciei sale îndelungate.
03.08.2022 | 18:00
Liana Stanciu casatorita de peste 20 de ani cu Mihai Georgescu Care este secretul longevitatii mariajului lor
Cum se înțelege Liana Stanciu cu soțul ei, Mihai Georgescu. Sursa foto: LaRevista.ro
ADVERTISEMENT

Liana Stanciu a dat detalii din casă. Realizatoarea de la TVR a spus care este secretul rezistenței mariajului ei cu artistul de la Bere Gratis, Mihai Georgescu.

Liana Stanciu, mariaj de peste 20 de ani cu Mihai Georgescu: ”Suntem sinceri, tot timpul”

Liana Stanciu trăiește o poveste de dragoste cu Mihai Georgescu de mai bine de 20 de ani. Rodul iubirii dintre cei doi este Teodora, fiica lor, acum în vârstă de 16 ani.

ADVERTISEMENT

Realizatoarea TVR a mărturisit că secretul căsniciei sale de succes este sinceritatea. De altfel, nu lipsește nici respectul, iar când vine vorba despre minciună, nu se pune problema unei asemenea fapte.

”Eu și Mihai suntem împreună de peste 20 de ani, ne respectăm și ne iubim, ne enervăm pe rând și suntem sinceri, tot timpul. NU ȘTIM ȘI NICI NU VREM SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ MINȚIM”, a spus realizatoarea pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT

Cum rezolvă Liana Stanciu tensiunile din căsnicie

Dincolo de înțelegeri, există și tensiuni în cuplu. Însă, de fiecare dată divergențele sunt depășite prin sinceritate și blândețe, a mai adăugat Liana Stanciu.

”Mihai și Teodora sunt cei mai atenți critici ai mei, iar noi două cele mai sincere critice ale lui. Dacă știi să spui cu blândețe și sinceritate lucrurile, chiar și critica face bine”, a mai detaliat Liana Stanciu.

ADVERTISEMENT

Vedeta TV a mai precizat și cum ea și solistul de la Bere Gratis au încercat să găsească un echilibru între viața profesională și personală. Liana Stanciu a mărturisit că viața lângă un artist este mai mereu în contratimp, dar și frumoasă.

”La noi e simplu, suntem oameni de scenă și ecran până când am intrat în curte, de acolo suntem noi și atât.Viața cu un artist este cumva în contratimp, dar frumoasă. 

ADVERTISEMENT

Eu lucrez de luni până vineri, iar el pleca la concerte în weekend. În rest, bine”, a mai precizat Liana Stanciu pentru sursa menționată.

Liana Stanciu și Mihai Georgescu s-au căsătorit civil în anul 2005. Tot în același an a venit pe lume și Teodora. În 2006, realizatoarea și artistul și-au jurat iubire și în fața lui Dumnezeu.

Liana Stanciu și Mihai Georgescu au trecut și prin obstacole. Când fetița lor era foarte mică a fost depistată cu cancer. Mai multe vedete au donat pentru tratamentul minorei, care în prezent este bine.

După ceea ce s-a întâmplat cu copilul lor, realizatoarea și soțul ei au pus bazele asociației ”Teodora Georgescu”. La un moment dat, Liana Stanciu a fost implicată într-un scandal cu o elevă olimpică în legătură cu asociația.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot...
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze