Life

Lidia Buble are planuri mari pentru 2024. Artista se pregătește de un moment important în viața ei: „Să se întâmple așa cum vrea Dumnezeu”

Lidia Buble are planuri mari pentru 2024. Aceasta se pregătește pentru un moment important în viața ei. Ce a declarat vedeta.
13.12.2023 | 15:55
Lidia Buble are planuri mari pentru 2024 Artista se pregateste de un moment important in viata ei Sa se intample asa cum vrea Dumnezeu
Lidia Buble are planuri mari pentru 2024. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a dezvăluit că are planuri mari pentru anul 2024. Ea a vorbit despre un moment important din viața ei!

Lidia Buble are planuri mari pentru 2024

Artista nu a vrut să dea prea multe detalii despre ce se întâmplă în viața ei. Dar ea a ținut să anunțe că va surprinde foarte mult.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a spus că pregătește o surpriză în anul 2024 dar este vorba despre un lucru care o face foarte fericită.

Vorbind foarte ambiguu despre ce se va întâmpla în viața ei, cântăreața a spus că îi place să facă greșeli pentru că doar așa poate să învețe și să meargă mai departe. Vedeta spune că este deschisă către orice și acceptă ceea ce Dumnezeu va aduce în viața ei.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, surprize pentru anul viitor. Ce spune vedeta

Lidia Buble a spus că nu își face planuri pentru anul 2024 și așteaptă ca totul să vină natural în viața ei.  Probabil aceasta vorbește inclusiv de momentul în care va deveni mama pentru prima dată.

„La anul o să vă surprind și mai mult. E surpriză, nu pot să dau tot din casă. Nu este nimic ce nu aș vrea să se repete.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place să fac greșeli pentru că eu sunt genul de persoană care învață nu din greșelile altora, cum mi-ar fi plăcut să o fac, ci trebuie să dau eu cu capul ca să învăț. Nu aș șterge nimic, să se întâmple așa cum vrea Dumnezeu să se întâmple.

Nu îmi fac planuri, îmi place să vină totul natural. Sunt un om care iubește tot ceea ce înseamnă naturalul și atunci am porțile deschise”, a declarat Lidia Buble, conform Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble are o relație foarte discretă de circa un an de zile cu omul de afaceri Horațiu Nicolau, un milionar român. Acesta chiar i-ar fi oferit deja vedetei și un inel de logodnă extrem de scump, cu diamant.

ADVERTISEMENT
Tags: