Life

Horoscop karmic pentru anul 2024. Zodiile de pământ dau lovitura în toate!

Horoscop karmic pentru anul 2024. Este, de departe, anul zodiilor de pământ, însă nu sunt singurele norocoase. Ce urmează?
09.12.2023 | 15:46
Horoscop karmic pentru anul 2024 Zodiile de pamant dau lovitura in toate
Horoscop karmic pentru anul 2024. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru anul 2024: zodiile de pământ au șansa de a ieși în evidență cu reușitele lor, în timp ce pentru semnele de apă se anunță mai multe teste importante!

Horoscop karmic pentru 2024

Horoscopul karmic pentru 2024 vine să regleze niște greșeli ale trecutului făcute de zodiile de aer și de apă. Gemenii, Vărsătorii și Balanțele (semne de aer) sunt puse în tot felul de situații-limită chiar din prima lună a lui 2024.

ADVERTISEMENT

Până la jumătatea anului, Gemenii și Vărsătorii au ocazia de a-și consolida poziția în societate, însă cu multe sacrificii. Cât despre Balanțe, va fi un an mai prost la capitolul financiar, însă vor compensa cu multă iubire. Cei care nu au încă pe cineva s-ar putea căsători undeva la toamnă.

Zodiile de apă au de făcut niște reparații ale unor greșeli făcute în trecut. Vorbim aici în primul rând de superficialitatea cu care au tratat anumite teme, care vor reveni asupra lor ca o factură neplătită ce a tot crescut în timp.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic 2024. Așadar, Racii, Scorpionii și Peștii trebuie să abordeze toate aspectele vieții lor cu o altă optică. Nu mai merge cu trândăveala și nici nu vor mai avea norocul să se bazeze pe alții pentru lucrurile pe care trebuie ei să le facă. Dacă se mobilizează, au parte de câștiguri frumoase.

Zodiile de foc spun ”adio” karmei de agresivitate

Zodiile de foc vor scăpa de karma de agresivitate în 2024. Leii, Berbecii și Săgetătorii vor fi puși în niște ipostaze extrem de interesante în care vor da dovadă de mai multă maleabilitate. Diplomația lor este cheia cu care pot ajunge acolo unde își doresc.

ADVERTISEMENT

Așa cum spuneam mai sus, cele mai norocoase vor fi zodiile de pământ. Taurii, Fecioarele și Capricornii au un an karmic pozitiv. Toată osteneala de care au dat dovadă în ultimii 10 ani va fi răsplătită.

Horoscop karmic 2024. Cea mai favorabilă perioadă pentru acești nativi este cuprinsă între lunile mai și septembrie. Vara va fi una de neuitat mai ales pentru Fecioare și Tauri!

ADVERTISEMENT