Life

Lidia Buble a împlinit 29 ani. Ce relație are cu părinții ei: ”Sunt mană cerească pentru mine”

Cântăreața Lidia Buble împlinește astăzi, 9 iunie, 29 de ani de viață și vorbește despre relația cu familia și cu părinții săi, dar și despre avantajele și dezavantajele de a fi artist celebru.
09.06.2022 | 09:45
Lidia Buble a implinit 29 ani Ce relatie are cu parintii ei Sunt mana cereasca pentru mine
Lidia Buble, ajunsă la 29 de ani, recunoaște că își adoră părinții / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a împlinit 29 de ani, cântăreața fiind celebră încă din 2014, atunci când a intrat în lumea showbiz-ului după ce a lansat, alături de Adi Sînă, piesele Noi simțim la fel și Kamelia. De atunci, Lidia Buble este tot timpul pe primele pagini ale ziarelor, fie că este vorba de relațiile pe care le are, fie că se vorbește despre muzica pe care o face sau relația exemplară pe care o are cu familia numeroasă din care face parte.

Lidia Buble a împlinit 29 de ani. Ce planuri are artista

Lidia Buble a împlinit 29 de ani și, în exclusivitate pentru FANATIK, a vorbit despre planurile ei de viitor, a dezvăluit ce pregătește în plan muzical, talentata artistă făcând și o serie de confesiuni legate de pasiunile ascunse pe care le are.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte mulțumită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru acest dar de a cânta. Îmi place să cred că prin vocea pe care mi-a dat-o bucur sufletul oamenilor, le hrănesc. Asta contează pentru mine. E foarte frumos să primești dragoste și să vezi că oamenii te susțin și că te apreciază, e ceva fantastic”, ne-a spus Lidia Buble cu zâmbetul pe buze.

Când vine vorba de viitor, pentru Lidia Buble lucrurile par să fie simple, mai ales că, de-a lungul pandemiei, a avut timpul necesar să creeze. ”Au fost și lucruri bune în pandemie, am stat, am compus pentru albumul pe care urmează să îl lansez, în toamnă”, a dezvăluit Lidia Buble, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a mărturisit artista care a împlinit 29 de ani, pentru fanii ei pregătește o mare surpriză. ”Vreau să fac un concert mare, unul uriaș, dar încă sunt în discuții, mai sunt lucruri de pus la punct. Voi reveni cu amănuntele când va fi pregătit”, spune talentata artistă.

Cine sunt părinţii Lidiei Buble şi ce relaţie are cu ei

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă de care, așa cum recunoaște chiar ea, este foarte legată. Ba chiar, ne-a spus ea, un alt lucru bun care s-a întâmplat de-a lungul pandemiei, atunci când nu avea cum, legal, să cânte la evenimente din cauza restricțiilor, a fost că și-a petrecut destul de mult timp alături de părinții, frații și surorile ei.

ADVERTISEMENT

”Am stat în pandemie și cu familia, cu frații și părinții mei care, nu știu cum să zic, sunt mană cerească pentru mine”, mărturisește, pentru FANATIK, Lidia Buble. De altfel, în repetate rânduri, artista a vorbit despre părinții ei, celor care le datorează totul, de la cariera muzicală la felul ei de a fi și educația.

Lidia Buble provine dintr-o familie strâns legată de Biserică. Tatăl Lidiei Buble, Viorel, este pastor penticostal al Bisericii Emanuel din Deva, orașul natal al cântăreței. De altfel, Lidia și-a descoperit talentul artistic cântând în corul bisericii conduse de tatăl ei și la care, acum, unul dintre frați, Simion, servește drept pastor la rândul său.

ADVERTISEMENT

Rahela Buble, mama Lidiei, este văzută de artistă ca un adevărat înger pe pământ. Femeia a născut de 11 ori și, povestea cântăreața, și-a făcut timp să își educe și răsfețe fiecare copil. De altfel, Lidia Buble i-a și dedicat o melodie, Sărut Mâna, Mamă!

Cu cine s-ar iubi, în prezent, cântăreaţa

Lidia Buble, ajunsă în București de mai mulți ani, a fost în vizorul presei mondene și prin relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului. De altfel, recunoaște cântăreața, expunerea ei când vine vorba de viața privată este singului lucru care o deranjează, cu adevărat la celebritate.

”Dacă e să zic ceva rău atras de faptul că sunt cântăreață este expunerea vieții mele. Mă refer la viața personală, ceea ce nu prea îmi place mie. Îmi place să fiu o persoană cât se poate de discretă, iar asta probabil mă deranjează uneori, atunci când unii oameni își permit, efectiv, să intre cu bocancii în viața mea”, ne-a spus, în exclusivitate, Lidia Buble.

După o relație cât se poate de mediatizată cu Răzvan Simion, iar alta cu actorul Harlys Becerra, Lidia Buble pare să își fi găsit liniștea – fiindu-i satisfăcută și dorința de discreție – în brațele omului de afaceri Horațiu Nicolae.

Secretele Lidiei Buble: îl adoră pe Johnny Deep

Lidia Buble a mărturisit, pentru FANATIK, care sunt pasiunile ei ascunse. Și, roșind de mama focului, în momentul în care a vorbit de fanii care depășesc, uneori, limitele când vine vorba de pasiunea pentru ea, a dezvăluit că îi poate înțelege.

”Eu sunt o persoană foarte prietenoasă și țin cât se poate de strâns legătura cu fanii, mai ales pe social media. Mi s-a întâmplat însă, și pe social media, dar și pe stradă, să întâlnesc oameni care probabil aveau o pasiune mai înfocată pentru mine. Dar niciodată la modul la care să mă simt în pericol, să fiu amenințată.

Cred că este normal și eu admir unele persoane din afară, mai aparte. Nu știu cum aș reacționa dacă i-aș vedea față în față. De exemplu, nu știu cum aș face dacă l-aș vedea pe Johnny Deep, suntem și născuți în aceeași zi”, spune, zâmbind rușinată, Lidia Buble.

Pe lângă faptul că este fana numărul 1 a actorului de la Hollywood și sunt născuți în aceeași azi, mai au ceva în comun. ”Avem și o pasiune comună: colecționăm păpuși Barbie. Visez ca la un moment dat să le și expun, poate fac și un muzeu. Chiar voiam să lansez o păpușă Barbie cu chipul meu”, a mai spus Lidia Buble.

ADVERTISEMENT
Tags: