Life

Lidia Buble, cu ochii în lacrimi! Ce a emoționat-o atât de tare: „Urăsc momentele astea”

19.01.2021 | 17:57
Lidia Buble cu ochii in lacrimi Ce a emotionato atat de tare Urasc momentele astea
ADVERTISEMENT

Dacă v-ați obișnuit să o vedeți mereu cu zâmbetul pe buze și debordând de energie, veți avea o mare surpriză, pentru că Lidia Buble a fost de data aceasta copleșită de tristețe. Ba chiar nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, chiar dacă se afla pe rețelele de socializare. 

Așa se întâmplă când scurtele momente petrecute alături de familie în Deva natală ajung la sfârșit și trebuie să pornească spre București. „Le urăsc din suflet”, a mărturisit îndrăgita artistă, vizibil emoționată.

ADVERTISEMENT

De altfel, știam deja că are o legătură extrem de specială nu doar cu părinții, ci și cu Lorena, surioara mai mică, alături de care a și apărut în câteva clipuri postate pe Instagram. Nici nu se putea altfel, dat fiind faptul că tânăra de 18 ani poate câștiga orice concurs de frumusețe.

Lidia Buble, copleșită de emoții. A plâns în fața fanilor

O să plâng tot drumul. Urăsc momentele astea în care trebuie să plec, le urăsc din suflet.

Nu-mi vine să plec din fața blocului. Urăsc când trebuie să plec de acasă”, le-a dezvăluit Lidia Buble celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cum reușește Lidia Buble să se mențină în formă, chiar și de Sărbători

Pentru că faima unui artist nu ține doar de calitățile vocale, blondina face sacrificii pentru a se menține în formă. Chiar și cu riscul de a i se reproșa că e prea slabă sau că exagerează cu vizitele la sala de forță.

Fie că strâmbăm sau nu din nas la vederea ipostazelor în care se lasă fotografiată, trebuie să recunoaștem că un asemenea trup nu este la îndemâna oricui. Ai nevoie de un regim alimentar extrem de strict și o voință de fier să îl poți urma cu sfințenie 7 zile din 7.

ADVERTISEMENT

Nici măcar sărbătorile nu fac excepție. Într-un mesaj publicat recent în mediul online, blondina le-a dezvăluit fanilor că fructele și legumele se află întotdeauna la loc de cinste în topul preferințelor sale culinare.

Eu de Sărbători nu am mâncat aproape nimic, la modul că acasă la mine toate mâncărurile erau pe bază de carne, iar eu nu mănânc carne.

ADVERTISEMENT

Mănânc doar foarte rar, dar foarte rar,  de două ori pe an maximum, în rest mănânc doar pește. Așa că eu, de Sărbători, am cam făcut foamea.

În afară de portocale, mandarine și câteva dulciuri, și, într-o zi, am mâncat un fel de paste. Nu am mâncat nimic în această perioadă.

Nu am apelat la o dietă anume, doar mi-am fixat propriul stil alimentar sănătos. Putem ține diete doar dacă organismul și sănătatea ne permit.

Nu recomand, în niciun caz, să se țină diete drastice care pot conduce la apariția unor boli, doar de dragul că sunt la modă sau impuse.

Sunt singura nebună care, când vine seara, se gândește ”Doamne, să vină mâine, să pot să mănânc din nou, micul dejun”. Sper că nu sunt singura”, a dezvăluit Lidia Buble.

ADVERTISEMENT