Life

Lidia Buble, dezvăluire în lacrimi despre familia ei: „Mor, efectiv mor. Vai…”

12.05.2021 | 10:45
Lidia Buble dezvaluire in lacrimi despre familia ei Mor efectiv mor Vai
ADVERTISEMENT

Lidia Buble nu s-a mai putut abține și a făcut o dezvăluire în lacrimi despre familia ei. Cântăreața își ține întotdeauna fanii la curent în legătură cu ce se întâmplă în viața ei, iar acum a vorbit cu sinceritate despre cei dragi. 

Frumoasa blondină este o fire extrem de sensibilă, chiar și atunci când este vorba despre o veste bună. De data aceasta, lacrimile artistei au fost de bucurie și nu de tristețe, după cum s-a văzut pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă este mereu ocupată, Lidia Buble nu uită niciodată de familia ei numeroasă, extrem de importantă pentru ea.

Lidia Buble, dezvăluire în lacrimi despre familia ei: „Mor, efectiv mor. Vai…”

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe InstaStory, după ce le-a făcut fanilor o dezvăluire legată de familia ei. Mai exact, este vorba despre sora ei, Estera Buble, și de fiul acesteia, care i-a făcut mamei un cadou foarte special.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a rămas fără cuvinte și a ținut să le arate și urmăritorilor din mediul online despre ce este vorba.

„Vai, Esi (n.r. Estera Buble, sora ei), deci eu mor, ce ai primit de la Isac! Mor, efectiv mor. Vai… Deci copilul ăsta dacă era al meu, eu nu știu…

ADVERTISEMENT

Oricum e ca și al meu. Deci ești cea mai norocoasă mămică de pe pământ”, a declarat Lidia Buble, în cadrul unui story de pe Instagram.

Lidia Buble
Lidia Buble, în lacrimi. Sursa foto: Instagram

Lidia Buble, taxată dur de internauți

Lidia Buble nu scapă de comentariile răutăcioase, indiferent de ce ar face. Zilele trecute, blondina a postat o fotografie în costum de baie, în timp ce făcea plajă.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Răzvan Simion merge foarte des la sala de fitness, iar corpul ei este unul de invidiat. Din păcate, nu toată lumea este de acord cu silueta trasă prin inel a vedetei.

„Zici că ești la radiografie, numai coaste”, „Mănâncă ceva”, sunt doar două dintre sutele de comentarii de la internauți.

Artista a învățat să nu mai ia personal astfel de răutăți și să le treacă cu vederea. La un moment dat, Lidia Buble le-a mărturisit fanilor că a fost ținta bullying-ului în perioada adolescenței. Multe dintre comentariile negative vin de la femei, lucru extrem de trist pentru blondină.

„Eu personal niciodată n-o să răspund cu răutate la astfel de mesaje. Îmi este milă de astfel de femei. Pentru că da, din păcate femeile sunt cele care trimit astfel de mesaje. Eu primesc zilnic destul de multe și în proporție de 99,9% sunt femei. Foarte trist.

Nu înțeleg de ce suntem atât de rele între noi, nu înțeleg de ce nu ne putem susține. Nu înțeleg de ce, după părerea voastră, toată lumea ar trebui să arate la fel”, a scris vedeta pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT
Tags: