Life

Lidia Buble, gest radical după despărțirea de Răzvan Simion. Ce a făcut artista pentru a scăpa mai repede de prezentator

28.07.2020 | 07:30
Lidia Buble gest radical dupa despartirea de Razvan Simion Ce a facut artista pentru a scapa mai repede de prezentator
ADVERTISEMENT

Despărțirea dintre cântăreața Lidia Buble (27 de ani) și prezentatorul de la Antena 1 Răzvan Simion (39 de ani) pare una definitivă, artista luând o decizie radicală în această privință. Frumoasa blondină s-a mutat din casa fostului ei iubit și este mai pregătită ca niciodată să o ia de la zero.

Îndrăgita artistă locuiește acum împreună cu sora sa Lorena, însă potrivit impact.ro, a dat avansul pentru un apartament în București. Lidia Buble urmează să facă un credit pentru noua locuință unde se va muta imediat ce va termina de renovat.

ADVERTISEMENT

Așadar, frumoasa cântăreață nu mai vede nicio șansă de împăcare cu moderatorul de la „Neatza”, fiecare luând-o pe drumul său după ce în ultimii 5 ani au format unul dintre cele mai solide cupluri. Se pare că Răzvan Simion este de acord cu această decizie și o va susține în continuare pe Lidia Buble de la distanță.

Lidia Buble, decizie surprinzătoare după despărțirea de Răzvan Simon. Se mută singură

Potrivit sursei menționate mai devreme, renumitul prezentator știe de hotărârea artistei de a se muta singură, mergând cu aceasta să vadă locuința în care se va muta cât de curând. Cei doi au rămas buni prieteni și datorită faptului că Răzvan Simion este managerul cântăreței.

ADVERTISEMENT

„În momentul de față nu mă mai afectează pentru c-am învățat cum să manageriez toată situația. Nu mai permit energiilor negative să mă atace. Primul apartament unde am stat era în subteran și îi spuneam bârlogul meu. Eu cred ca am evoluat frumos. 

„Răzvan este pionul principal, chiar și-n ziua de astăzi. Este alături de mine, mă sprijină, mă ajută să cresc frumos. Suntem doi oameni maturi care știm să deosebim partea sentimentală de cea de bussiness”, a mărturisit blondina, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Despărțire după 5 ani de relație. Răzvan Simon a făcut anunțul

Vestea că Răzvan Simion și artista Lidia Buble nu mai formează un cuplu a luat prin surprindere pe toată lumea, prezentatorul de la Antena 1 mărturisind că lucrurile se răciseră între ei. Acesta a scris un mesaj emoționant în mediul online prin care anunța că a luat decizia de a-i reda Lidiei Buble libertatea.

„Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare că la un moment dat am devenit insuficient. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea.

ADVERTISEMENT

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine, dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. În rest, suntem doi foști iubiți, actuali buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, este o parte din mesajul scris de Răzvan Simion, pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT