Life

Lidia Buble, imagine de senzație din noua casă. Artista s-a pozat direct pe blatul din bucătărie

22.12.2020 | 13:54
Lidia Buble imagine de senzatie din noua casa Artista sa pozat direct pe blatul din bucatarie
Lidia Buble, imagine de senzație din noua casă. Artista s-a pozat direct pe blatul din bucătărie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și-a încântat fanii de pe rețelele de socializare cu o imagine din noua locuință, dar nu oricum. Blondina s-a fotografiat în toate splendoarea, direct pe blatul din bucătărie, ipostaza lăsând la vedere mai mult decât ar fi vrut. 

Îndrăgita cântăreață a apărut cu un decolteu amețitor, care a furat imediat privirile internauților. Vedeta este tot mai îndrăzneață în ultima perioadă și demonstrează încă o dată că nu are niciun fel de inhibiție în fața aparatului foto.

ADVERTISEMENT

Artista a purtat o rochie neagră, scurtă, care i-a lăsat la vedere numai bustul. Lidia Buble are cu ce se mândri, fiind una dintre cele mai frumoase vedete de pe plaiurile mioritice, chiar dacă nu a apelat până acum la chirurgie estetică.

Lidia Buble, o nouă ipostază provocatoare. Cum s-a pozat în noua casă

Lidia Buble știe să-și pună în valoare calitățile fizice, în ciuda faptului că nu este adepta operațiilor estetice. Blondina nu are absolut niciun complex și spune că se simte foarte bine în propria piele, dovadă fiind chiar imaginile de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion este adesea asaltată de comentarii și aprecieri din partea fanilor săi, imaginile din bucătăria noii locuinței adunând până la ora actuală peste 12.200 de like-uri. Se pare că internauții au fost foarte încântați de „priveliște”.

„Cea mai superbă”, „Cât de frumoasă ești”, „Superbisima”, „Iubirea mea frumoasă” sau „Te ador”, se numără printre mesajele de pe Instagram la adresa fotografiilor din bucătărie.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu se gândește să recurgă prea curând la operații estetice, chiar dacă unii internauți încă se leagă de nasul său sau de alte aspecte. Blondina nu mai este atât de tare deranjată de aceste remarci negative și încearcă să nu le mai pună la suflet.

Lidia Buble, o nouă ipostază incendiară pe Instagram
Lidia Buble, cu decolteul la vedere în online. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Lidia Buble, victima bullying-ului. Ce spune vedeta despre acest aspect

Probabil că mulți dinte voi o să vă întrebați de ce am ales să postez acel mesaj. Primesc zilnic astfel de mesaje și sunt convinsă că nu sunt singura, sunt convinsă că sunt foarte multe femei atât la noi în țară cât și în alte țări, care sunt batjocorite pentru felul în care arată.

ADVERTISEMENT

Este tot un fel de bullying, în online se întâmplă în cea mai mare parte, pentru că oamenii de acest gen, în general nu prea au curajul să spună față în față și atunci refulează în online.

Nu înțeleg de ce suntem atât de rele între noi, nu înțeleg de ce nu ne putem susține. Nu înțeleg de ce, după părerea voastră, toată lumea ar trebui să arate la fel. De ce toată lumea ar trebui să fie stană de piatră, bibelou, păpușă.

Este atât de frumos să fim cu toții diferiți, iar defectele sunt atât de frumoase. Și chiar dacă probabil unii dintre voi nu realizați, de cele mai multe ori defectele ne fac să fim speciali, să avem acel ceva, așa că iubiți-le”, spunea Lidia Buble în urmă cu câteva luni pe Instagram, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT