Life

Lidia Buble, o nouă ipostază amețitoare. Blondina și-a etalat decolteul generos

02.01.2021 | 15:53
Lidia Buble o noua ipostaza ametitoare Blondina sia etalat decolteul generos
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a apărut într-o nouă ipostază amețitoare, după ce zilele trecute s-a fotografiat pe blatul din bucătărie. Frumoasa cântăreață s-a pozat cu decolteul generos la vedere, de data aceasta întinsă direct pe jos. 

Fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion nu mai are niciun fel de inhibiție, multe dintre postările sale stârnind imaginația bărbaților. La fel s-a întâmplat și cu ultima poză în care blondina a îmbrăcat o rochie de un roșu intens, foarte sexy.

ADVERTISEMENT

Și nu doar ținuta care i-a pus în valoare trupul a atras atenția, ci mai ales bustul generos pe care Lidia Buble l-a afișat fără niciun fel de sfială. Artista este fără doar și poate una dintre vedetele care arată bine orice ar pune pe ea sau nu ar pune.

Lidia Buble, fotografie incendiară. Cum s-a pozat frumoasa blondină

Lidia Buble este din ce în ce mai îndrăzneață în ultima vreme, mai ales după ce a pus capăt relației de 5 ani pe care a avut-o cu matinalul Răzvan Simion. Cântăreața nu cunoaște nicio limită și apare în tot mai multe ipostaze amețitoare sau provocatoare.

ADVERTISEMENT

„Să aveți un an pe sufletul vostru!? 01.01.2021?”, a scris artista pe Instagram în dreptul imaginii în care apare în rochia roșie și decoltată în zona bustului, direct pe podea.

Tânăra s-a îmbrăcat în roșu în cap până-n picioare, semn că poza a fost realizată special pentru Revelion, în noaptea dintre ani purtându-se această culoare pentru că este aducătoare de noroc.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

 

„Sexy Pisi!”, „Splendidă”, „Ce frumoasă ești”, „Superbă ca de fiecare dată”, „Drăguță”, „Te iubesc enorm de mult” sau „Ești bombă”, sunt doar câteva dintre comentariile referitoare la imaginea amețitoare în care apare Lidia Buble.

Blondina își etalează frecvent formele apetisante, în unele imagini arătându-le fanilor picioarele sale lungi, în dresuri negre sau posteriorul pe care îl postează de fiecare dată când poartă costum de baie.

ADVERTISEMENT

Vedeta știe cum să-și pună în valoare calitățile și nu pune la suflet deloc comentariile răutăcioase, chiar dacă acestea nu sunt puține la număr. Lidia Buble a fost criticată adesea din cauza nasului său „prea mare”, însă susține că acesta o ajută să „miroasă hiturile”.

ADVERTISEMENT