Life

Lidia Buble, obligată să se sărute cu un necunoscut la Asia Express 2021. Imagini incredibile

Lidia Buble a fost obligată să se sărute cu un necunoscut la Asia Express, în cadrul unei probe. Artista s-a certat cu sora ei, Estera, din cauza acestei scene.
24.11.2021 | 09:20
Lidia Buble obligata sa se sarute cu un necunoscut la Asia Express 2021 Imagini incredibile
Lidia Buble, obligată să se sărute cu un necunoscut la Asia Express 2021. Imagini incredibile în ediția difuzată marți seara. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Imagini incredibile la Asia Express 2021, după ce Lidia Buble a fost obligată să se sărute cu un necunoscut la o probă. Acest lucru i-a adus discuții tensionate cu sora ei, Estera.

Un sărut pe plajă a constituit una dintre probele semifinalei reality show-ului difuzat la Antena 1 pentru Lidia Buble.

ADVERTISEMENT

Scena în care artista a fost protagonistă a fost filmată de Estera, însă nu a surprins momentul cum ar fi trebuit, spre exasperarea Lidiei Buble.

Lidia Buble, obligată să se sărute cu un necunoscut la Asia Express 2021

Lidia și Estera Buble au întâmpinat tensiuni atunci când au încercat să recreeze scena Mannequin Challenge.

ADVERTISEMENT

Momentul în care Lidia Buble s-a sărutat cu un necunoscut la Asia Express 2021 a provocat un conflict între ea și Estera, sora și coechipiera ei.

Estera a filmat scena sărutului, dar rezultatul nu a fost cel așteptat. Cele două au fost nevoite să recreeze scena de mai multe ori, însă filmarea nu a ieșit așa cum și-r fi dorit Lidia Buble.

ADVERTISEMENT

Lidia i-a cerut surorii ei să-i ia locul și să se sărute ea cu tânărul, ca să filmeze scena în locul Esterei, iar aceasta din urmă i-a explicat de ce nu poate face acest lucru.

Mai exact, Estera i-a explicat surorii ei că este căsătorită și că nu poate face un astfel de gest.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mă pup cu alți bărbați! Îmi pare rău, sunt măritată. Ce vrei, să mă pup aici cu toată lumea?!”, i-a spus Estera surorii ei.

Lidia Buble a fost deranjată de ieșirea nervoasă a Esterei și a simțit-o ca pe o ofensă. Cântăreața i-a explicat că a făcut acest lucru pentru a câștiga proba, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

„Cum s-mi zici că mă pup cu toți pe plajă, că nu m-am pupat cu toți. M-am pupat cu unul singur, dar ca să ajung la îndeplinirea probei”, i-a reproșat artista Esterei.

Certurile nu au lipsit nici din echipa formată din Mihai și Elwira Petre. Dansatorul a răbufnit după ce soția lui nu a putut face față probei în care au fost nevoiți să mănânce un anumit fel de brânză în ulei.

În competiție au mai rămas doar echipele Lidia/ Estera Buble, Mihai/ Elwira Petre și Cuza/ Emi. Concurenții luptă în semifinală, iar fiecare echipă își dorește să câștige marele premiu.

ADVERTISEMENT