Life

Lidia Buble, prădată de hoți. A pierdut două genți de valoare și bijuterii cu diamante

Lidia Buble, jefuită de pungași. Cântăreața a rămas fără două poșete de firmă și accesorii cu diamante. Ce a mai povestit.
07.07.2023 | 20:15
Lidia Buble pradata de hoti A pierdut doua genti de valoare si bijuterii cu diamante
Lidia Buble, jefuită de pungași. Cântăreața a rămas fără două poșete de firmă și accesorii cu diamante. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion a fost prădată de hoți. A pierdut două genți de valoare și bijuterii cu diamante. Blondina nu se află, din păcate, pentru prima oară în această situație. Și în altă vacanță a fost furată.

Lidia Buble, jefuită de pungași. Cântăreața a rămas fără două poșete de firmă și accesorii cu diamante

Lidia Buble a mărturisit în emisiunea Teo Show că a fost jefuită de pungași în repetate rânduri. Prima oară cântăreața a rămas fără două poșete de firmă și accesorii cu diamante. Incidentul a lăsat-o cu un gust amar.

ADVERTISEMENT

Vedeta a apelat la oamenii legii care au preluat amprenta, însă nu a fost găsit inculpatul până acum. Îndrăgita artistă a explicat că nu a mai recuperat nimic din obiectele pierdute, după ce valiza i-a fost spartă.

„Mi s-au furat două genți. Valiza a fost ruptă, spartă. Aveam și accesorii, printre care diamente. Zici că mi s-a rupt sufletul. N-am reușit să recuperez nimic, a venit poliția și a luat amprente”, a spus blondina, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Tot în același interviu Lidia Buble a dezvăluit și cum i-a fost sustrasă o geantă în valoare de 20.000 de euro, în timpul vacanței din Italia. Vedeta le-a spus fanilor de pe Instagram că s-a trezit fără poșetă înainte de ziua sa de naștere.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a povestit întreaga întâmplare în online, sugerându-le internauților să nu se bazeze pe faptul că sunt cazați la un hotel de lux. Artistei i-a dispărut geanta chiar din camera în care stătea.

ADVERTISEMENT

„În ultima vacanță din Italia mi s-a furat iar o geantă care valora cât celelalte două”, a mai spus Lidia Buble în show-ul de la Kanal D, care se va difuza duminică, 9 iulie 2023, mai arată sursa citată.

Lidia Buble, sfaturi pentru turiști

„Ceasurile, diamantele, cardurile, banii și astea micuțe, da, încap. Niște genți nu o să vă încapă. Așa că mare grijă de acum! Nu-mi vine să cred că se întâmplă asta a doua oară.  Îmi vine și să urlu.

ADVERTISEMENT

Trec prin foarte multe stări. Mâine e ziua mea. Înainte de 30 să mi se facă o bucurie din asta?”, a mărturisit Lidia Buble pe rețelele de socializare, după ce a fost jefuită pentru a doua oară în concediu.

La momentul respectiv vedeta a mai subliniat că geanta sustrasă era marca Chanel, una nouă depășind suma de 20.000 de euro. La second hand o astfel de poșetă poate fi achiziționată cu sume cuprinse între 1.000 și 2.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: