Life

Lidia Buble, urmărită de ghinioane. Ce a mai pățit artista după ce a fost jefuită în vacanță

Lidia Buble are parte numai de peripeții la aniversarea zilei de 30 de ani! Cu ce problemă se confruntă după ce a fost jefuită.
09.06.2023 | 18:10
Lidia Buble urmarita de ghinioane Ce a mai patit artista dupa ce a fost jefuita in vacanta
Lidia Buble are parte de o vacanță cu peripeții. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble se confruntă cu noi probleme. După ce i-a fost furată o geantă de valoare chiar din camera hotelului de lux în care este cazată, vedeta a mai întâmpinat o altă situație neplăcută, toate înainte să împlinească 30 de ani.

Aniversare cu bucluc pentru Lidia Buble. Ce i s-a întâmplat vedetei

Lidia Buble aniversează pe 9 iunie 2023 30 de ani, astfel că s-a decis să se răsfețe cu o vacanță de lux. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, însă. Deși se bucură din plin de vremea însorită și de plimbări cu iahtul, vedeta a întâmpinat situații neplăcute.

ADVERTISEMENT

Din camera de hotel, i s-a furat o geantă de la un cunoscut brand, una care valorează foarte mult, de altfel. Artista a realizat că aceasta nu este nicăieri și chiar a rugat pe cineva să verifice dacă nu cumva a uitat-o acasă, dar în zadar.

Astfel că, Lidia Buble a luat atitudine și a dezvăluit că lucrurile nu vor rămâne așa, mai ales că nu este prima dată când trece printr-un eveniment similar. Într-o altă vacanță, valiza în care avea mai multe genți i-a fost tăiată, iar obiectele furate.

ADVERTISEMENT

Și pe lângă faptul că a rămas fără accesoriul de valoare, atât materială, dar și sentimentală, fosta iubită a lui Răzvan Simion se mai confruntă cu o problemă. Din cauze pe care nu le cunoaște, pe față i-a apărut o alergie care o deranjează.

„Vedeți aici, ditamai alergia? Bubițele astea mici, roșii? Eu de obicei, nu vreau să exagerez, dar am tenul de bebe, n-am absolut nimic. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat un ten perfect.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce am mâncat azi. Ditamai alergia în jurul gurii. Zici că am mustață de focă, efectiv”, a transmis Lidia Buble pe Instagram. Totuși, acest lucru nu a împiedicat-o pe artistă să iasă din casă și să se bucure de soare.

lidia buble alergie vacanță buze
Lidia Buble le-a arătat fanilor ce problemă are.
Sursa foto: colaj Fanatik

Vedeta nu este încântată că împlinește 30 de ani

Pe de altă parte, peripețiile din ultima vreme au făcut-o pe Lidia Buble să privească vârsta de 30 de ani cu scepticism. Având în vedere cum au stat lucrurile cu doar câteva ore înainte de ziua sa, se teme ca nu cumva să continue în același ritm.

ADVERTISEMENT

În plus, Lidia Buble simte altfel trecerea timpului la această vârstă și și-a amintit că în adolescență își dorea să crească mai repede. „Welcome 30, dacă așa vii du-te înapoi de unde ai venit, că eu sunt foarte bine la 29.

Stăteam astăzi la masă și mă gândeam că atunci când eram mică, nu știu, pe la un 16 ani, dacă mă întreba cineva, ‘câți ani ai?’, ’18’. Acum dacă mă întreabă cineva, până mâine eu să zic 29, până în ultima secundă”, a spus vedeta condamnată la un an și jumătate de închisoare cu suspendare pentru dare de mită. 

ADVERTISEMENT
Tags: