Life

Lidia Buble, cerută de soție de iubitul milionar? S-a afișat cu un inel cu diamant imens

Lidia Buble, cerută de soție de iubitul milionar? Vedeta s-a afișat cu un inel cu diamant imens pe stradă, ce pare a fi unul de logodnă.
28.06.2023 | 11:20
Lidia Buble ceruta de sotie de iubitul milionar Sa afisat cu un inel cu diamant imens
Lidia Buble, cerută de soție de iubitul milionar? Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a fost cerută de soție de iubitul milionar? Vedeta s-a afișat cu un inel cu un diamant imens pe deget.

Lidia Buble, cerută de soție de iubitul milionar?

Lidia Buble a fost văzută purtând un inel cu un diamant imens, ce pare a fi unul de logodnă. Cântăreața să fi fost oare cerută de nevastă de iubitul ei, Horațiu Nicolau?

ADVERTISEMENT

Vedeta purta o ținută sport la care a asortat un inel cu o piatră extrem de prețioasă, cu diamant. Acesta ar putea fi un semn că Lidia Buble se va căsători cu afaceristul, dacă el este cel care i-a oferit inelul, scrie Mediaflux, care a postat și imaginile cu bijuteria.

Artista nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect, așa că nu se știe cu siguranță dacă este sau nu logodită acum.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble nu se grăbește să se mărite

Deși își dorește să fie mireasă și să aibă o familie, Lidia Buble nu se grăbește să pășească în fața altarului. Aceasta spune că îl așteaptă pe bărbatul potrivit cu care să se căsătorească și alături de care să aibă o familie frumoasă.

Vedeta deja știe că vrea să fie mamă de băieți și și-ar dori trei copii. Aceasta este dispusă să aștepte cât este nevoie pentru a găsi acel Făt-Frumos.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble spune că nu pune presiune pe ea pentru a deveni mamă mai repede. De asemenea, ea nici nu ascultă ce îi spun ceilalți legat de acest subiect.

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural.

ADVERTISEMENT

Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a spus Lidia Buble în podcast-ul moderat de Mihai și Elwira Petre.

ADVERTISEMENT
Tags: