Life

Lidl a făcut anunțul momentului pentru toți clienții din România. Mare atenție, e fără precedent ce s-a întâmplat

Lidl vine cu o veste importantă pentru cumpărătorii români. Semnalul de alarmă tras de magazin, nu s-a mai întâmplat asta!
04.04.2024 | 00:15
Lidl a facut anuntul momentului pentru toti clientii din Romania Mare atentie e fara precedent ce sa intamplat
Lidl vine cu o veste importantă pentru cumpărătorii români. Semnalul de alarmă tras de magazin, nu s-a mai întâmplat asta! Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Lidl a făcut anunțul momentului pentru toți clienții din România. Mare atenție, e fără precedent ce s-a întâmplat. Reacția vine după ce în ultimele zile au apărut mai multe filmări cu un produs de pe rafturile sale.

Lidl vine cu o veste importantă pentru cumpărătorii români. Semnalul de alarmă tras de magazin, nu s-a mai întâmplat asta!

Lidl vine cu o veste importantă pentru cumpărătorii români. Semnalul de alarmă tras de magazin, nu s-a mai întâmplat asta până acum. Reprezentanții lanțului de supermarketuri doresc să ia măsuri radicale în această privință.

ADVERTISEMENT

Retailerul s-a autosesizat după ce pe rețelele de socializare au apărut numeroase videoclipuri în care oamenii sparg iepurii de ciocolată în care se presupune că există bani. Unii au afirmat că au câștigat 100 de lei.

Majoritatea creatorilor de conținut de pe TikTok au apărut cu sume mari pe care le-ar fi scos din interiorul ciocolatei. Mulți au fost atrași de această schemă, mai ales că prețul iepurașilor de ciocolată este destul de mare.

ADVERTISEMENT

Unul singur depășește valoarea de 50 de lei și nu este de mirare că unii au crezut că ascunde o surpriză. În realitate, este doar o înșelătorie. Produsele nu conține niciun leu, totul fiind dezvăluit de magazin în urmă cu puțină vreme.

„Nu mai spargeţi iepuraşii de ciocolată, căci înăuntru este chiar ciocolata însăşi”, este mesajul transmis recent de Lidl printr-o postare de pe pagina de Instagram, unde apare și o imagine reprezentativă.

ADVERTISEMENT

Heidi, de aceeași baricadă cu magazinele Lidl

„Reluăm şi noi rugămintea colegilor de la Lidl România. Am văzut la rândul nostru clipurile de pe Tik Tok, referitoare la existenţa banilor în figurine de Paşte”, a transmis echipa Heidi Chocolate.

„Însă vă asigurăm că produsele Heidi tematice conţin doar meşteşugul ciocolatierilor Heidi, care decorează aceste produse manual, ou cu ou, iepuraş cu iepuraş”, au mai spus reprezentanții companiei.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, compania producătoare de ciocolată a mai transmis că nimeni nu ar trebui să strice bucuria celor care doresc să cumpere și să pună pe masa de Paște un iepuraș delicios pentru persoanele dragi.

ADVERTISEMENT