Life

Lidl aduce la raft de joi, 9 noiembrie 2023, produsele pe care mulți români și le doresc de mult timp. Se vor vinde repede, au super reducere de Black Friday

Lidl aduce la raft de joi, 9 noiembrie 2023, produsele pe care mulți români le vor. Acum au și ofertă de Black Friday! Iată ce prețuri au!
08.11.2023 | 15:42
Lidl aduce la raft de joi 9 noiembrie 2023 produsele pe care multi romani si le doresc de mult timp Se vor vinde repede au super reducere de Black Friday
Lidl aduce la raft de joi, 9 noiembrie 2023, produsele pe care mulți români le vor. Foto Colaj Fanatik / Lidl
ADVERTISEMENT

Lidl aduce la raft de joi, 9 noiembrie 2023, multe produse pe care românii le doresc. Acestea sunt și reduse de Black Friday!

Lidl aduce la raft de joi, 9 noiembrie 2023, produsele pe care mulți români le vor

Lidl aduce la raft de joi, 9 noiembrie 2023, unele produse pe care românii le așteaptă de ceva vreme. Vestea bună din partea companiei este că acestea sunt și la ofertă de Black Friday!

ADVERTISEMENT

Deși de obicei cele mai bune oferte ale săptămânii sunt la alimente, de această dată Lidl le pune la dispoziția cumpărătorilor diverse aparate electronice. Ele servesc în bucătărie sau prin casă și mulți români le doresc.

Oferta de Black Friday de la Lidl, care începe de joi, 9 noiembrie, începe cu fierăstrău sabie.

Acest produs este 399 de lei și este de la brandul Parkside performance. Acesta are 40 de volți și nu conține acumulator și încărcător.

ADVERTISEMENT

Tot din oferta Lidl face parte și mașină de găurit și înșurubat cu acumulator. Aceasta are 12 volți și costă 249 de lei.

La Lidl, va fi la raft începând de joi, 9 noiembrie 2023, și aspiratorul fără sac PHILIPS seria 2000. Acesta are 850 W și nu are inclus și acumulator și încărcător. Prețul pentru acest produs este de 399 de lei.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să cumpere o bormașină o pot face de la Lidl. Supermaketul pune la dispoziția cumpărătorilor o bormașină cu percuție de 249 de lei.

„Preselecție: 21 de trepte de cuplu + treaptă de găurire + treaptă de găurire cu percuție. Cuplu max.: 80 Nm. NU CONȚINE acumulator și încărcător”, arată Lidl pe site despre acest produs.

ADVERTISEMENT

Tot în oferta Lidl mai găsim și o mașină de găurit și înșurbat, pentru 349 de lei. Pentru 259 de lei putem să cumpărăm un fierăstrău pendular. Mai putem lua și un încărcător de baterie auto de 149 de lei, tot începând de joi.

La rafturile de la Lidl mai găsim și o mașină de tocat carne de 150 de lei, dar și Hot Pot cu placă grătar, pentru 179 de lei. Lidl mai vinde și cun fier de călcat cu aburi pentru 80 de lei, de la Philips.

ADVERTISEMENT
Tags: