Compania RCS-RDS a pregătit oferte pentru perioada de Black Friday, care va începe în curând. Persoanele care vor opta pentru serviciile puse la dispoziție de Digi se vor bucura de promoții sau costuri reduse. Sunt prevăzute și anumite condiții.
Și în acest an RCS-RDS respectă ”tradiția” Black Friday, care va începe pe data de 10 noiembrie. Pe parcursul a trei zile, clienții pot avea facturi mai mici, de exemplu. Costurile lor vor fi chiar la jumătate decât suma inițială, ceea ce reprezintă un mare avantaj într-un moment marcat de scumpiri.
”Flexează-ți mușchii degetelor, încordează-ți privirea și fii pregătit să dai click pe cele mai tari oferte de Black Friday la DIGI. Stai pe-aproape! Ia-ți TOT de la DIGI!”, au transmis reprezentanții companiei RCS-RDS, într-o postare pe Facebook.
Deja pe site-ul oficial al companiei a apărut prima ofertă de Black Friday. Are legătură cu telefonia mobilă. Clienții sunt îndemnați să porteze cât mai multe numere în rețea, deoarece abonamentul nelimitat va scădea până la 1, 5 euro/lună, pe un interval de 6 luni.
Noua campanie a celor de la RCS-RDS de prețuri mai mici la portări vine la scurt timp după ce Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a transmis că, de la începutul lui 2023 și până pe data de 15 octombrie, cel mai mare număr de portări de telefonie mobilă există la RCS-RDS.
Concret, din ianuarie și până pe data de 15 octombrie, 702.048 români și-au transferat numerele de telefon la Digi, spre deosebire de Vodafone, care s-a ales doar cu 218.054 români, Orange cu doar 135.335, Telekom cu doar 84.983, iar la Orange Romania Communications s-au transferat și mai puțini, doar 18.380.
De altfel, ANCOM trage și un semnal de alarmă atunci când ne dorim o portare de telefonie mobilă. Trebuie să discutăm atent cu furnizorul să nu ne lase două contracte. În ultima perioadă s-au constatat astfel de abateri, după ce s-au plâns clienții.
”ANCOM a constatat, prin intermediul sesizărilor primite de la abonaţi, că, în cazul nefinalizării portării, aceştia se găseau, de multe ori, în situaţia indezirabilă de a rămâne cu două contracte, unul cu furnizorul donor (aferent numărului care urma să fie portat) şi unul cu furnizorul acceptor (aferent numărului alocat temporar de acesta).
În prezent, în cazul în care portarea nu se finalizează, furnizorul acceptor trebuie să ceară abonatului, în termen de 30 de zile de la ultima zi din intervalul de portare, acordul pentru continuarea relaţiei contractuale prin intermediul numărului de telefon alocat provizoriu, în caz contrar contractul aferent acestui număr încetând de drept, fără niciun fel de formalităţi”, a transmis ANCOM.