Life

Lidl bagă la ofertă de luni, 22 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă

Lidl are prețuri imbatabile începând de luni, 22 aprilie 2024, la alimente dorite de toată lumea. Vor dispărea rapid de pe raft.
21.04.2024 | 10:11
Lidl baga la oferta de luni 22 aprilie 2024 produsele pe care toti romanii le cauta Se vor vinde ca painea calda
Lidl are prețuri imbatabile începând de luni, 22 aprilie 2024, la alimente dorite de toată lumea. Vor dispărea rapid de pe raft. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Lidl bagă la ofertă de luni, 22 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă. Cumpărătorii nu vor rezista prețurilor mici și cu siguranță vor pleca acasă cu sacoșele pline de bunătăți.

Lidl are prețuri imbatabile începând de luni, 22 aprilie 2024, la alimente dorite de toată lumea. Vor dispărea rapid de pe raft

Lidl are prețuri imbatabile începând de luni, 22 aprilie 2024, la alimente dorite de toată lumea. Vor dispărea rapid de pe raft. De la mâncare gătită până la pește, românii au posibilitatea să achiziționeze produsele mult dorite.

ADVERTISEMENT

Lanțul de magazine pune la dispoziția clienților ulei de floarea soarelui, la doar 4,45 lei. Reprezentanții supermarketului transmit că sticla de 1 litru are un stoc limitat, însă nu același lucru se poate spune despre șunca de pui Delikatess.

Pentru 130 de grame românii trebuie să scoată din buzunar numai 5,99 lei. De asemenea, cubulețele din șuncă de porc, ideale pentru paste carbonara, la pachet dublu, au un preț care se ridică la valoarea de 11,99 lei.

ADVERTISEMENT

Mâncărurile gătite, cum ar fi chili con carne, costă doar 7,99 lei, de luni, 22 aprilie 2024, în toate magazinele. În catalogul de la Lidl se mai găsește și iaurtul de băut cu bifindus care este redus de la 2,99 lei la 2,29 lei.

În plus, pe rafturile supermarketului se mai află perioada aceasta sardeluțele marinate, la prețul de 5,99 lei, măslinele negre cu sâmburi – 3,99 lei, făina integrală – 1,99 lei, salata de icre de crap cu ceapă – 5,99 lei.

ADVERTISEMENT

Lidl, un magazin pentru toate buzunarele

Apa de parfum pentru femei, Essence Jolie, se găsește pe rafturile de la Lidl cu prețul de numai 13,99 lei. Sticla are 50 ml. Parfumul este unul dintre cele mai căutate de doamnele și domnișoarele din România pentru că are o aromă foarte plăcută.

Magazinul este pentru toate buzunarele și când vine vorba de nevoile bărbaților. Așa se face că aceștia pot găsi începând de luni, 22 aprilie 2024, after shave de la Cien men, în diverse arome. Printre acestea se numără Balm Sensitive, Aqua și X-Bolt.

ADVERTISEMENT

Pentru acest produs clienții trebuie să achite suma de numai 6,99 de lei, după o reducere semnificativă. Prețul inițial a fost de 9,45 de lei, ceea ce înseamnă că Lidl rămâne un supermarket cu prețuri destul de mici.

ADVERTISEMENT