Life

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă

Lidl are alimente cu prețuri imbatabile începând de sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se vor epuiza rapid, le caută toți clienții din România.
19.04.2024 | 18:21
Lidl baga la oferta de sambata 20 aprilie 2024 produsele pe care toti romanii le cauta Se vor vinde ca painea calda
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă pentru că sunt alimente de bază care se pretează la tot felul de preparate culinare tradiționale.

Lidl are alimente cu prețuri imbatabile începând de sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se vor epuiza rapid, le caută toți clienții din România

Lidl are alimente cu prețuri imbatabile începând de sâmbătă, 20 aprilie 2204. Se vor epuiza rapid, le caută toți clienții din România pentru că sunt delicioase, sănătoase și pentru absolut toate buzunarele cumpărătorilor.

ADVERTISEMENT

Finalul acestei săptămâni aduce oferte importante și de această dată, așa cum ne-a obișnuit magazinul. Supermarketul este unul dintre cele mai iubite din țara noastră pentru că are întotdeauna produse bune, la prețuri mici.

În această situație se încadrează perfect pulpa de porc, fără os, care este redusă perioada aceasta. Costul a fost scăzut de la 2,39 lei la 1,89 de lei, ceea ce înseamnă că are un cost care nu trebuie trecut cu vederea de nimeni.

ADVERTISEMENT

Alimentul este ideal pentru a fi gătit la cuptor, alături de legume sănătoase și proaspete. Lidl le promite clienților și un cost scăzut de sâmbătă, 20 aprilie 2024, și la cârnații sticks care sunt perfecți pentru pachetul celor mici.

Pe lângă faptul că intră foarte bine în caserolă, au și un preț extrem de mic. Cumpărătorii care trec pragul magazinului în weekend trebuie să achite doar 5,39 de lei, indiferent de aroma pe care o au acești cârnați.

ADVERTISEMENT

Mai exact, au gust de brânză, fiind realizați din carne de porc și de pasăre. De asemenea, pot fi găsiți pe rafturile de la Lidl și din carne de pasăre amestecată cu carne de porc, cantitatea fiind de aproximativ 120 de grame.

Ce preț are mierea la Lidl sâmbătă, 20 aprilie 2024

Lidl pune la dispoziția clienților români de sâmbătă, 20 aprilie 2024, și miere. Un borcan cu o cantitate de 900 de grame are un preț de nerefuzat în acest final de săptămână și care trebuie neapărat să fie pus în coșul de cumpărături.

ADVERTISEMENT

Se poate achiziționa cu doar 14,49 de lei. Prețul a fost redus de la suma de 24,49 de lei. Mierea este polifloră și are numeroase beneficii pentru organismul și sănătatea oamenilor. De asemenea, reprezentanții magazinului anunță că detergentul lichid are un preț de 69,99 de lei.

Are o cantitate de 5 litri, ceea ce înseamnă că se pretează pentru foarte multe spălări. Nu se va termina prea repede. De această dată stocul este limitat, după cum se poate observa în catalogul online de la Lidl.

ADVERTISEMENT
Tags: