Life

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 10 februarie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde pe bandă rulantă

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 10 februarie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde cu siguranță ca pâinea caldă.
09.02.2024 | 18:00
Lidl baga la oferta de sambata 10 februarie 2024 produsele pe care toti romanii le cauta Se vor vinde pe banda rulanta
Oferte de neratat la Lidl, începând cu 10 februarie. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook/ Unsplash
ADVERTISEMENT

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 10 februarie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Vorbim despre niște prețuri chiar și cu 40% mai mici pentru unele dintre ele, deci cel mai probabil se vor vinde ca pâinea caldă.

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 10 februarie 2024, produsele pe care toți românii le caută

Lidl este unul dintre retailerii adorați de români. Magazinele se găsesc în întreaga țară, iar prețurile sunt și ele extrem de accesibile. De asemenea, retailerul are și game propri, ceva mai ieftine, dar de calitate.

ADVERTISEMENT

Oricine ajunge la Lidl găsește cam tot ceea ce își dorește. De la lactate, inclusiv celebra marcă Pilos a retailerului, până la diferite haine, accesorii pentru casă, dar și scule, de la Parkside. Iar clienții nu au cum să se plictisească.

Săptămânal, dar și în weekend, Lidl aduce numeroase oferte. Sunt produse care ajung să fie reduse chiar și cu 40% în anumite perioade, iar cei interesați trebuie să se grăbească. De sâmbătă, 10 februarie 2024, începe Super Weekend la Lidl. Iar reducerile sunt unele cu adevărat semnificative.

ADVERTISEMENT

Produse reduse chiar și cu 40%

Avem produse care pot fi achiziționate la aproape jumătate din prețul inițial. Conform catalogului publicat de Lidl, de sâmbătă, 10 februarie, în magazinele din întreaga țară predomină ofertele. Și aceste produse despre care vorbim chiar sunt necesare în fiecare casă.

Primul produs redus de Lidl de sâmbătă, 10 februarie, este pulpa de porc feliată pentru șnițel. Conform ofertei, aceasta costă doar 1,99 lei, prețul fiind redus cu 26%, față de cel inițial de 2,69 lei.

ADVERTISEMENT

Mergem mai departe cu un alt produs perfect pentru o masă rapidă. Este vorba despre chiftelele cu carne de pui de la Baroni, 200 de grame. De sâmbătă, 10 februarie, la Super Weekend de la Lidl, prețul lor e redus cu 40%.

Asta înseamnă că pentru un astfel de produs, clienții plătesc doar 2,99 lei în loc de 4,99, prețul anterior. Iar dacă vrei o cafea de dimineață aromată, trebuie să ajungi de asemenea în magazine.

ADVERTISEMENT

La ofertă mai este și cafeaua măcinată gold de la Bellarom. Aceasta e redusă la rândul ei cu 40%. Astfel, poate fi achiziționată în Super Weekend cu doar 14,99 lei, în loc de prețul anterior de 24,99 lei.

Un alt produs care face parte din oferta Lidl este balsamul de rufe de la Lenor. Acesta costă doar 22,99 lei. În catalogul retailerului aflăm însă că produsul se vinde într-un stoc limitat.

ADVERTISEMENT