Life

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 2 martie 2024, produsele pe care românii le adoră. Se vor vinde instant

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 2 martie 2024, produsele pe care românii le adoră. Se vor vinde cu siguranță ca pâinea caldă.
01.03.2024 | 18:05
Lidl baga la oferta de sambata 2 martie 2024 produsele pe care romanii le adora Se vor vinde instant
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 2 martie 2024, produsele pe care românii le adoră. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 2 martie 2024, produsele pe care românii le adoră. Au prețuri excepționale și cel mai probabil se vor vinde ca pâinea caldă. Ce poți să cumperi din magazine?

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 2 martie 2024, produsele pe care românii le adoră

La Lidl începe Super Weekend de sâmbătă, 2 martie 2024. Ce poți să găsești la raft? O mulțime de produse, dar și oferte pe măsură. Astfel, cu doar câțiva lei, poți cumpăra mai multe alimente de care sigur ai nevoie.

ADVERTISEMENT

În magazinele Lidl, ofertele sunt deja ceva cât se poate de normal. Săptămânal, retailerul vine cu un nou catalog și cu promoții pe măsură. Un moment așteptat însă de mulți clienți este chiar Super Weekend.

Ce produse bagă Lidl la raft de sâmbătă, 2 martie 2024? În primul rând cei care vor să facă un grătar, sau o tocăniță delicioasă în weekend, vor fi cei mai norocoși. Din ofertă face parte și pieptul de porc feliat fără os.

ADVERTISEMENT

În catalogul Lidl observăm că acest produs este redus cu 25%. O caserolă de 500 de grame se vinde cu doar 11,99 lei, față de prețul anterior de 15,99 lei. Și cel mai probabil produsul se va vinde ca pâinea caldă.

Reduceri de peste 40% în magazinele din întreaga țară

Ce alte produse mai bagă Lidl la raft de sâmbătă, 2 martie? Tot din oferta de Super Weekend mai fac parte și faimoșii cârnați sticks Pikok. Aceștia se găsesc în mai multe sortimente, iar toate sunt la reducere.

ADVERTISEMENT

În cazul acestui produs vorbim despre o reducere de 40%. Astfel, un pachet de 120 de grame poate fi achiziționat pentru doar 5,39 lei, față de prețul inițial de 8,99 lei, deci cu mult mai ieftin.

Un alt produs aflat la ofertă este mixul de nuci caju și merișoare de la Alesto. Și aici reducerea este una destul de mare, mai exact de 42%. Produsul se vinde pentru doar 7,99 lei, în loc de 13,99 lei cât costa înainte.

ADVERTISEMENT

Din oferta Lidl care începe de sâmbătă, 2 martie, mai face parte și detergentul lichid de la Persil. Acest produs se află la raft în stoc limitat, iar prețul de vânzare este de 69,99 lei, după cum observăm în catalogul publicat de retailer.

ADVERTISEMENT