Life

Cele trei produse pe care Lidl le bagă la raft, la ofertă, special pentru 1 martie. Se vor vinde instant, iar stocul este limitat

Ce oferte a pregătit Lidl pentru toți românii, la început de primăvară. Prețurile sunt reduse considerabil, așa că stocurile se vor epuiza instant.
27.02.2024 | 17:47
Cele trei produse pe care Lidl le baga la raft la oferta special pentru 1 martie Se vor vinde instant iar stocul este limitat
Ce oferte a pregătit Lidl pentru toți românii, la început de primăvară. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

Doar două zile ne mai despart de venirea primăverii. Domnii care vor să își răsfețe partenerele pot da o fugă la Lidl. În această perioadă, supermarketul a pregătit oferte de neratat la produse de sezon. Stocurile se epuizează destul de repede, așa că, doar cei mai rapizi vor avea noroc.

Lidl a pregătit oferte de nerefuzat pentru toți românii, la început de primăvară

Lidl este unul dintre supermarketurile care îi atrage mereu pe români cu fel de fel de oferte. În această perioadă, pe lângă săptămâna dedicată bunătăților grecești, Lidl a mai pregătit oferte pentru domnii care vor să facă un cadou inspirat partenerelor de viață.

ADVERTISEMENT

Astfel, cei care vor trece pragul supermarketului în această perioadă, vor fi surprinși să găsească anumite produse numai bune de oferit în dar. În plus, prețul lor nu este deloc unul piperat, așa că vor reuși să îmbine cu succes utilul cu plăcutul.

Pentru că Mărțișorul oferit în dar poate avea mai multe forme, Lidl a decis să vină cu produse care să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi. Oferta este variată, însă stocurile se vor epuiza repede.

ADVERTISEMENT

Primul produs pentru care pot opta domnii este vinul roșu dulce. În această perioadă, prețul lui este unul redus cu 32%. Mai exact, pentru o sticlă de 0.75 l, aceștia vor scoate din buzunar 9.99 lei  în loc de 14.89 lei.

O altă variantă la fel de bună și de inspirată sunt bomboanele de ciocolată. Cu o bomboană poate că nu se face primăvară, dar cu o cutie întreagă, situația se poate schimba. La Lidl există diverse sortimente de ciocolată, toate la preț redus.

ADVERTISEMENT

Indiferent de sortimentul pentru care optați, la Lidl, prețul bomboanelor de ciocolată este redus cu 22%. La începutul primăverii, acestea costă 13.49 lei, preț redus de la 17.45 de lei.

Produsele Lidl care se vor epuiza în timp record

Ofertele Lidl nu se opresc aici. Spre deosebire de alte perioade ale anului, la început de primăvară, florile sunt mai diverse ca niciodată. În perioada 29 februarie – 03 martie, la Lidl, buchetul de lalele costă 11.99 lei, iar cel de trandafiri ajunge la 14.99 lei. Stocul lor este limitat, iar dacă se epuizează, mai există și alte variante la fel de inspirate.

ADVERTISEMENT

La florăria Lidl, domnii pot găsi pentru partenerele lor zambile la 14.99 lei. Tot în această perioadă, în supermarket se mai găsesc și alte combinații de flori pentru cei cu dare de mână care vor să facă o impresie bună.

Un buchet de flori special pentru Mărțișor costă 59.99 lei și va fi disponibil începând cu data de 29 februarie. De asemenea, domnii pot cumpăra buchete mixte de zambile și lalele, 11 fire la 39.99 lei sau buchete mixte de primăvară, la același preț.

Oferta de la Lidl continuă cu alte buchete mixte de flori are căror prețuri variază, de la 27.99 lei, până la 99 de lei. Oferta completă poate fi consultată în catalogul Lidl.

ADVERTISEMENT