Life

Produsul Lidl pe care retailerul îl aduce la raft în săptămâna 26 februarie – 3 martie. Are reducere mare de tot și se va vinde ca pâinea caldă

Ce produs la o reducere foarte mare va avea Lidl pe raft în săptămâna 26 februarie-3 martie. Se va vinde ca pâinea caldă.
25.02.2024 | 14:47
Produsul Lidl pe care retailerul il aduce la raft in saptamana 26 februarie  3 martie Are reducere mare de tot si se va vinde ca painea calda
Despre ce produs este vorba. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Clienții Lidl primesc o veste bună din partea retailer-ului german. De luni, 26 februarie, până duminică, 3 martie, va fi adus pe rafturi un produs care se va vinde foarte ieftin și ca pâinea caldă. Despre ce este vorba?

Ce produs de la Lidl va avea un preț foarte mic săptămâna viitoare

În fiecare săptămână, de altfel, reprezentanții Lidl au campanii de reducere pentru persoanele care le trec pragul. Costurile mici sunt aplicate atât alimentelor, cât și produselor de igienă a casei, cosmeticelor, ustensilelor de bucătărie sau articolelor vestimentare.

ADVERTISEMENT

Anumite produse sunt într-un stoc limitat. Adică, dacă se vor vinde foarte rapid, nu le veți mai găsi într-un anumit interval. Va trebui să așteptați până când le vor readuce pe rafturi, dar nu se știe dacă la reducere.

Pentru cei care iubesc parizerul, iată o veste pe care o așteptau. Se va găsi în supermarket, timp de șapte zile, la prețul de 7, 49 lei, în loc de 8, 99 lei. Parizerul este tip țărănesc, din piept de pui, așa cum scrie în catalogul online.

ADVERTISEMENT

Pe lângă acest articol, la reducere mai este și jambonul crud, uscat, feliat. În loc de 7,49 lei, valorează săptămâna viitoare 4, 85 lei. Drept urmare, vă puteți lua două porții, pentru că vor fi mai ieftine.

Persoanele care au poftă de ceva dulce și de patiserie, vor găsi săptămâna viitoare la Lidl foitaj cu ciocolată și vanilie, la costul de 2,59 lei, în loc de 3, 19 lei. Acest tip de foitaj se poate servi la micul dejun sau ca gustare. Însă, nu este valabil și pentru cei care țin la dietă.

ADVERTISEMENT

Produsele de la Lild care se pot recicla. Ce primești în schimb

Sunt produse la Lild care se pot recicla. În acest scop protejezi mediul înconjurător, care îți asigură resursele necesare. În caz contrar, consecințele vor fi suportate tot de om, poluarea afectând sănătatea.

Produsele de la Lidl notate cu logo-ul ”Ambalaj cu garanție”, din plastic, metal și cu volume cuprinse între 0, 1 L și 3 L inclusiv, care să nu fie deformate, dar golite de conținut, se pot recicla. La schimb ți se va oferi un voucher.

ADVERTISEMENT

” (…) Acestea pot fi ambalaje utilizate pentru bere, mixuri de bere, mixuri de băuturi alcoolice, cidru, alte băuturi fermentate, sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare, ape minerale și ape de băut de orice fel, vinuri și spirtoase.

Aparatele de colectare a ambalajelor reciclabile (RVM) pot fi utilizate exclusiv pe durata programului de funcționare a magazinelor LIDL. Ambalajele SGR pot fi returnate în termen de maximum 24 de luni de la data publicării pe pagina de internet a RetuRO a anunțului privind încetarea introducerii pe piață de către producător a produsului respectiv.

După acceptarea și preluarea ambalajelor SGR prin intermediul RVM-urilor LIDL, se emite un bon valoric (voucher) prin care se returnează valoarea garanției aferente numărului de ambalaje SGR preluate ”, potrivit lidl.ro

ADVERTISEMENT