Life

Lidl bagă la vânzare de sâmbătă, 21 octombrie 2023, produsele care au rupt norma printre români. Au mari reduceri și nu vor sta prea mult pe rafturi

Lidl bagă la vânzare de sâmbătă, 21 octombrie 2023 produse care sunt preferate de români. Acestea au și un preț foarte bun!
20.10.2023 | 18:00
Lidl baga la vanzare de sambata 21 octombrie 2023 produsele care au rupt norma printre romani Au mari reduceri si nu vor sta prea mult pe rafturi
Produsele pe care Lidl le pune la vânzare de luni, 21 octombrie 2023. Foto Colaj Fanatik / Lidl
ADVERTISEMENT

Lidl bagă la vânzare de sâmbătă, 21 octombrie 2023, produsele adorate de români. Reducerile sunt foarte mari în cazul acestora, așa că nu vor sta mult pe rafturi!

Lidl bagă la vânzare de sâmbătă, 21 octombrie 2023, produse adorate de români

Supermarketul va pune la vânzare multe produse adorate de români. Începând de sâmbătă, vor fi disponibile produse care nu vor sta mult pe raft, pentru că sunt preferatele românilor!

ADVERTISEMENT

Este vorba inclusiv de unele preparate din carne, dar și de o băutură adorată. De asemenea, și un produs lactat va fi la reducere mare!

Printre aceste produse puse la dispoziție de Lidl este cașcavalul afumat de la Milbona. Acesta are o reducere substanțială, de 40% așa că cei care sunt fanii săi trebuie să-l cumpere. El poate fi achiziționat cu 18,99 lei.

ADVERTISEMENT

Un alt produs popular printre români de la Lidl va fi și el la reducere începând de sâmbătă. Pulpa de porc pentru șnițel va costa 11,99 lei. Prețul său inițial a fost de 15,49 lei, așa că vorbim despre o reducere destul de mare.

Ce alte produse mai sunt disponibile pe raft la Lidl

Tot la Lidl, în acest weekend mai este o promoție și la pește. Astfel, fileul de cod de Alaska are o reducere de 42%. Mai precis, începând de sâmbătă, el va costa 10,99 lei, de la un preț inițial de 18,99 lei.

ADVERTISEMENT

În oferta Lidl din acest weekend mai intră un produs preferat de români care nu stă prea mult pe rafturi.

Este vorba despre băutura răcoritoare Granini, în stoc limitat. Este vorba despre două sortimente diferite, anume sucul de mere verzi și sucul de vișine. Prețul pentru o singură sticlă de 1,5 litri este de 6,45 lei.

ADVERTISEMENT

Toate aceste produse vor fi disponibile la Lidl începând cu data de 21 octombrie 2023! Promoția va fi valabilă în magazinele Lidl doar până duminică, așa că cei care vor să apuce să cumpere aceste produse trebuie să se grăbească.

ADVERTISEMENT
Tags: