Life

Produsul pe care îl adoră românii și care este scos la raft de Lidl, sâmbătă, 7 octombrie 2023. Are o reducere uriașă, e doar 2.19lei, și se va vinde ca pâinea caldă

Promoții Lidl pe măsură, sâmbătă, 7 octombrie 2023. Retailerul îi face fericiți pe români și scoate la raft un produs pe care clienții îl așteaptă mereu cu nerăbdare
07.10.2023 | 07:00
Produsul pe care il adora romanii si care este scos la raft de Lidl sambata 7 octombrie 2023 Are o reducere uriasa e doar 219lei si se va vinde ca painea calda
Produsul adorat de români pe care îl vinde Lidl la reducere, sâmbătă, 7 octombrie 2023. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

E din nou nebunie la supermarket Lidl. Oferta Lidl din catalogul retailerului pentru sâmbătă, 7 octombrie 2023, este una pe măsură. Un produs pe care românii îl adoră este propus la vânzare cu o reducere destul de generoasă.

Ce produs la reducere vinde Lidl sâmbătă, 7 octombrie 2023

Tot ce înseamnă alimente Lidl, promoții Lidl și reduceri Lidl se află în catalogul online, unul pe care vă invităm să-l studiați înainte să vă faceți lista de cumpărături. De data aceasta, am selectat pentru dumneavoastră un produs Lidl care a avut mereu succes și cadre s-a vândut ca pâinea caldă.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre pulpe superioare de pui, dezosate și fără piele dintr-un pui hrănit numai cu porumb. Este oferta săptămânii la Lidl, o ofertă cu o reducere substanțială. Astfel, acestea se vând la doar 2.19 lei. Atenție! Prețul este peste suta de grame, nu pentru o caserolă întreagă.

Lidl România vine și cu un orar Lidl aparte, în așa fel încât lumea să ajungă la cumpărături chiar și la ore mai matinale. Magazinele Lidl se deschid destul de repede, deși discutăm despre o zi de weekend.

ADVERTISEMENT

Nu este singura promoție a zilei de sâmbătă, 7 octombrie 2023 pe care retailerul Lidl o propune. Brânza proaspătă de vaci de la Pilos este și ea vedetă. Are o reducere de 40%. Da, citiți cât se poate de corect. Se vinde cu doar 3.89 de lei

Există și un stoc limitat de Dero 2 în 1, detergent care are un preț de 69.99 de lei pentru un bidon de 4 litri. De asemenea, o mașină de înșurubat cu impact Parkside se vinde în această sâmbătă cu prețul de 159 de lei.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, din produsele piața Lidl – prospețime zilnic, toate magazinele Lidl din țară vând în acest weekend ciuperci grill Champignon brune la un preț atractiv, 9.99 lei.

Atunci când mergeți într-un magazin Lidl nu uitați și de Lidl Card. Este obligatoriu să îl aveți la voi pentru a beneficia de reduceri importante. Se aplică la casă și o să vedeți că veți rămâne cu bani frumoși în buzunare.

ADVERTISEMENT

Cosmetice Lidl, Lidl Vinuri, Lidl Bio sunt alte trei game căutate de români. Femeile se bucură de produse de calitate, în timp ce bărbații nu ezită să deguste un vin bun, dar pe care nu sunt nevoiți să plătească foarte mult. Sunt mereu reduceri și la acest raion, reduceri care se aplică în toată țara.

ADVERTISEMENT