Life

Lidl, decizie drastică într-un magazin din București. Ce au găsit clienții pe pachetele de carne de vită

Criza economică bate la ușă, iar la fel ca și alți mai retaileri și cei de la Lidl au luat o decizie majoră, pe care au pus-o deja în practică.
21.11.2022 | 15:20
Lidl decizie drastica intrun magazin din Bucuresti Ce au gasit clientii pe pachetele de carne de vita
Decizie fără precedent luată de un magazin Lidl din București. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Lanțul de magazine Lidl este de departe unul dintre cele mai apreciate de români. Prețurile sunt accesibile și de asemenea, săptămânal, clienții sunt așteptați cu nenumărate oferte.

Decizia drastică luată de un magazin Lidl din București

La fel ca și la alte mari magazine precum Carrefour sau Kaufland și la Lidl găsim de la produse de păr, sau de îngrijire persoană, până la carne, sau diferite dispozitive electronice, la prețuri cât se poate de accesibile.

ADVERTISEMENT

Pentru unii români însă, prețul contează, iar acest lucru a putut fi confirmat de ultima decizie luată de un magazin Lidl din București.

Este vorba despre un magazin Lidl din cartierul Ghencea, care a pus în practică o măsuri similară ca a altor mari retaileri din România.

ADVERTISEMENT

Mai exact, clienții care au ajuns în magazinul Lidl respectiv au putut observa că retailerul a decis să monteze mai multe sisteme antifurt pe pachetele de carne de vită aflată la vânzare.

Menționăm că în ultima perioadă, o cantitate semnificativă de marfă din lăzile frigorifice a ajuns să dispară, însă nu a fost niciodată achitată la casele de marcat de la ieșirea din magazin.

ADVERTISEMENT

Este prima oară când unul dintre magazinele Lidl recurge la o astfel de măsură în România. Pe de altă parte, cazul nu este unul singular.

Un magazin Lidl din București a pus sisteme antifurt pe carnea de vită. Sursă foto: Facebook
Un magazin Lidl din București a pus sisteme antifurt pe carnea de vită. Sursă foto: Facebook

Și alte hipermarketuri au luat decizii similare

Amintim că în ultimii ani, unele dintre cele mai mari hipermarketuri din țară au luat decizii similare, însă cu alte produse.

ADVERTISEMENT

Mai exact, marii retaileri au decis să monteze sisteme antifurt pe produse alimentare mai scumpe, precum cașcaval, sau salamuri.

Și în aceste cazuri, motivele erau aceleași. Mai exact, unii români au ajuns să fure produse alimentare, fie pentru a le vinde mai departe, fie pentru uz propriu.

În acest sens, marii retaileri s-au simțit nevoiți să ia astfel de măsuri.

Printre produsele dotate cu sisteme antifurt de-a lungul timpului s-au numărat și bateriile, dar și anumite conserve de ton, care aveau prețuri mai mari.

ADVERTISEMENT
Tags: