Life

Lidl, schimbare importantă pentru clienții săi. Un nou serviciu este disponibil și în România. Cum îl folosești

Lidl, schimbare importantă pentru clienții săi. Este vorba despre o modificare semnificativă ce îi poate ajuta pe mulți cumpărători!
20.10.2023 | 17:52
Lidl schimbare importanta pentru clientii sai Un nou serviciu este disponibil si in Romania Cum il folosesti
Lidl, schimbare importantă pentru clienții care îi trec pragul. Foto: Lidl
ADVERTISEMENT

Lidl, schimbare importantă pentru clienții săi. Un nou serviciu pus la dispoziție de marele supermarket este disponibil și la noi în țară!

Lidl, schimbare importantă pentru clienții care îi trec pragul

Lidl a anunțat disponibilitatea unui nou serviciu și la noi în țară. Este vorba despre Lidl Pay, o nouă modalitate de a plăti rapid la casele Lidl.

ADVERTISEMENT

Ce oferă în plus față de aplicațiile de la bănci este că plata cu cardul înrolat la Lidl Pay poate fi sincronizată cu scanerea codului QR din aplicația Lidl Plus. În acest fel, clienții vor putea avea reduceri suplimentare.

Mai precis, când scanezi codul QR pentru a avea reducerile la casă, poți să stabilești ca în același timp să se facă și plata produselor respective. Pentru a putea beneficia de funcția Lidl Pay de la Lidl trebuie să ai conexiune NFC pe telefonul inteligent.

ADVERTISEMENT

„Lidl Pay este metoda de plată oferită de Lidl Plus pentru a plăti la magazinele Lidl și/sau în Lidl E-Mobilitate.

Utilizarea este foarte simplă: introduceți detaliile cardului dvs. de credit/debit în secțiunea “Portofelul meu” din bara de file din partea de jos a ecranului principal sau din meniul Mai mult”, arată Lidl pe site-uk propriu.

ADVERTISEMENT

Cum poți să-ți activezi și tu Lidl Pay

Tot pe site, Lidl te învață și cum să activezi Lidl Pay. Clienții din România care vor să beneficieze de acest serviciu sunt îndrumați pas cu pas pentru a putea descărca aplicația.

Mai întâi, trebuie introdus un card pentru a putea plăti cu el în supermarketurile Lidl. De asemenea, trebuie să confirmați la bancă noua înregistrare, cu o autentificare cu doi factori.

ADVERTISEMENT

„Pentru a introduce datele cardului dvs. trebuie să accesați “Portofelul meu” din bara de jos sau în meniul Mai multe și să introduceți datele cardului dvs. urmând pașii de înregistrare.

Vi se va cere să confirmați înregistrarea cardului dvs. în Lidl Pay prin intermediul băncii dvs., prin intermediul unei autentificări cu 2 factori.

Trebuie să confirmați o tranzacție de 0,00RON pentru a finaliza înregistrarea cardului în Lidl Plus. În unele cazuri, în funcție de banca dvs.sumă poate varia (de exemplu, 0,90RON); cu toate acestea, veți fi rambursat imediat după finalizarea înregistrării în Lidl Pay”, anunță Lidl.

ADVERTISEMENT
Tags: