Life

Lidl scoate la vânzare de luni, 8 ianuarie 2024, produsele pe care toți românii le vor. Nu vor sta mult pe raft, se vor vinde instant

Lidl are oferte imbatabile începând de luni, 8 ianuarie 2024. Alimentele sunt dorite de foarte mulți clienți din România.
07.01.2024 | 15:40
Lidl scoate la vanzare de luni 8 ianuarie 2024 produsele pe care toti romanii le vor Nu vor sta mult pe raft se vor vinde instant
Lidl are oferte imbatabile începând de luni, 8 ianuarie 2024. Alimentele sunt dorite de foarte mulți clienți din România. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Lidl scoate la vânzare de luni, 8 ianuarie 2024, produsele pe care toți românii le vor. Nu vor sta mult pe raft, se vor vinde instant. Retailer-ul are prețuri pentru toate buzunarele și produse pentru toți pofticioșii și mofturoșii.

Lidl are oferte imbatabile începând de luni, 8 ianuarie 2024. Alimentele sunt dorite de foarte mulți clienți din România

Lidl are oferte imbatabile începând de luni, 8 ianuarie 2024. Alimentele sunt dorite de foarte mulți clienți din România. Magazinul este unul dintre cele mai căutate de români prin prisma raportului dintre calitate și cost.

ADVERTISEMENT

Prețurile avantajoase sunt cele care fac diferența față de alte supermarketuri construite în țara noastră. În plus, foarte multe persoane iau în calcul reducerile sau ofertele pe care le au datorită cardului de fidelitate.

Așa se face că multe alimente nu rezistă prea mult pe rafturi. Printre acestea se află caserola de pulpe superioare dezosate, de pui, care are un preț de numai 2,29 lei pe suta pe grame și rața proaspătă, eviscerată, la 1,89 lei pe suta de grame.

ADVERTISEMENT

De asemenea, de luni, 8 ianuarie 2024, la Lidl clienții români mai găsesc salam italian la prețul de 8,99 lei, brânză light – 3,49 lei, parizer feliat – 3,49 lei, salată cu piept de pui și legume – 5,99 lei și brânză din lapte de vacă, cuburi – 4,99 lei.

În catalogul online, retailerul mai pune la dispoziția clienților din România numeroase specialități culinare din pește, care se găsesc la raft cu suma de numai 8,99 lei. Totodată, de pe rafturi nu va lipsi nici desertul cremos cu fructe, cu doar 2,99 lei.

ADVERTISEMENT

Zahărul are un cost extrem de accesibil, cei care trec pragul magazinului putând să achiziționeze produsul cu doar 4,59 lei. Mare atenție, însă, stocul este limitat, așa cum se întâmplă și cu bagheta, 5,49 lei.

Lidl, un magazin pentru toate buzunarele

Lidl reprezintă un spațiu perfect pentru toate buzunarele și pentru toate gusturile. Pe site-ul magazinului clienții pot găsi diferite rețete de preparate culinare, de la deserturi până la mâncăruri tradiționale românești.

ADVERTISEMENT

În fiecare săptămână oamenii pot descoperi rețete noi, care pot fi gătite cu ingredientele care se află pe rafturi, indiferent de sezon. Gospodinele au la îndemână atât alimente pentru un meniu BIO, cât și pentru vegetarieni sau de post.

De asemenea, Lidl este unul dintre puținele supermarketuri din România care are săptămâni tematice. Ele pot fi în stil franțuzesc, italienesc, asiatic, grecesc sau iberic. E bine să nu fie uitate nici bucatele recomandate de chef Florin Dumitrescu sau de Teo’s Kitchen.

ADVERTISEMENT